Vedete din Romania

#stefan banica jr #marian ionescu #lavinia parva #relatii vedete #relatii surpriza

3 relatii-surpriza recente in showbizul romanesc

In lumea mondena, divorturile si despartirile sunt rapid schimbate cu povesti de dragoste furtunoase si pasionale. Iata cateva relatii-surpriza care au fost anuntate recent in showbizul romanesc.

1. Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva

Desi relatia dintre cantareata Lavinia Parva si Stefan Banica Jr nu este una tocmai noua, cei doi fiind surprinsi impreuna si in anul 2011, cand artistul era implicat inca in mariajul cu realizatoarea TV Andreea Marin, vestea ca sunt impreuna oficial a fost una surprinzatoare.

In 2011, cand acestia au fost surprinsi impreuna, Stefan Banica Jr a dezmintit vehement ca ar fi avut o relatie cu Lavinia. Cum nu iese insa fum fara foc, iata ca o noua declaratie a confirmat ca Lavinia si Stefan Banica nu erau straini unul fata de celalalt inca din 2011.

Desi Lavinia Parva nu a vrut sa recunoasca faptul ca are o relatie cu artistul, Stefan Banica Jr a confirmat ca sunt impreuna.

"Observ ca intr-o societate plina de framantari social-politice, unii nu pot dormi din cauza vietii mele particulare. Pentru a linisti «spiritele», declar ca sunt deocamdata la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber si e dreptul fiecaruia dintre noi sa-si traiasca viata asa cum considera, fara a simti nevoia de a da explicatii. Este alegerea mea si sper sa o respectati. Multumesc!", a declarat Stefan Banica Jr, miercuri, pentru Mediafax.

2. Dan Chisu si Roxana Vasniuc

Desi a ajuns la venerabila varsta de 60 de ani, actorul Dan Chisu continua sa fie un adevarat Don Juan. Acesta a fost surprins de curand in compania tinerei realizatoare TV Roxana Vasniuc, la un restaurant de lux din nordul Capitalei.



3. Marian Ionescu si Octavia Geamanu

O alta relatie-surpriza care se pare ca se va si oficializa in curand este cea dintre Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, si realizatoarea TV Octavia Geamanu.

Prezentatoarea TV a fost implicata pana de curand intr-o relatie cu realizatorul TV Adrian Artene, care la desparitire a postat pe Facebook un mesaj in care se arata destul de dezamagit, iar confirmarea acestei relatii a intarit deceptia acestuia.




Sursa foto: oradecluj.oradestiri.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare