Vedete din Romania

#stefan banica jr #nadia comaneci #simona gherghe #relatii secrete #Ana Maria Georgescu #Dan Badea

3 relatii amoroase din showbiz de care nu stiai

Dragostea este un subiect ce face audienta atunci cand vine vorba despre vedete. Desi multe dintre celebritatile autohtone profita de acest mijloc de promovare gratuita si rapida, cateva dintre ele au incercat sa faca tot posibilul pentru a-si ascunde viata amoroasa de ochii curiosilor. Cateva dintre ele chiar au reusit acest lucru, idilele lor iesind la iveala abia dupa cativa ani. Iata cateva dintre relatiile secrete din showbiz.

1. Dan Badea si Ana Maria Georgescu

Actorul Dan Badea, actualul sot al cantaretei Lora, a fost la un pas de a se casatori cu solista Ana Maria Georgescu, cunoscuta pentru celebra melodie "Ochii tai", dar si pentru relatia tumultuoasa cu cantaretul Florin Chilian, care a agresat-o fizic.

Dan Badea si Ana Maria au fost logoditi o buna perioada de timp, insa actorul a rupt relatia cu aceasta deoarece, potrivit apropiatilor, nu se simtea legat de tanara si intre timp a cunoscut-o si pe Lora.
 

2. Stefan Banica Jr si Nadia Comaneci

Pentru ca Stefan Banica Jr se afla in prim-plan in aceasta perioada, dupa recunoasterea oficiala a relatiei sale cu Lavinia Parva, presa scoate la iveala noi amanunte picante din viata artistului. Se pare ca in urma cu un sfert de secol Stefan Banica Jr si fosta gimnasta Nadia Comaneci au trait o scurta poveste de dragoste, marturie in acest sens fiind cateva imagini de colectie, prezentate de curand in emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1.


3. Simona Gherghe si Mircea Radu

O relatie amoroasa bine ferita de ochii lumii par sa fi avut si moderatorii TV Simona Gherghe si Mircea Radu.

Se pare ca idila intre cei doi a inceput cand Simona a fost transferata la Bucuresti si inca era logodita cu omul de radio Octavian Tudorache.

"Totul intre Simona si Mircea a inceput in mai 2002, in seara de Inviere, atunci cand Antena 1 a difuzat un show caritabil, prezentat de Dan Negru, in care vedetele postului au dansat si s-au supus unor probe amuzante. Cand s-au tras la sorti perechile, Simona Gherghe a picat cu Mircea Radu! Seara, Octavian si Simona urmau sa se intalneasca la Romexpo si sa mearga la o biserica, la slujba de Inviere, dar pana la urma, dupa show, Simona s-a dus la biserica, alaturi de o prietena, dar fara Octavian, ci cu Mircea!”, a povestit un apropiat al celor doua vedete.




Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului