Vedete din Romania

#mihaela radulescu #showbiz #monica gabor #relatii vedete # vedete din romania # vedete baieti rai

3 dive din showbiz care sunt innebunite dupa "baietii rai"

Ghinion in dragoste sau lipsa de inspiratie in alegerea partenerilor. O vorba din popor spune ca femeile frumoase sunt atrase de baietii rai. Nimic mai adevarat. Iata 3 exemple de vedete autohtone care s-au combinat cu barbati controversati:

Mihaela Radulescu



Mihaela Radulescu a avut parte de trei casnicii ratate! Prima oara, diva s-a casatoit la doar 19 ani cu Bogdan Radulescu, un om de afaceri... respectabil la vremea aceea. Casatoria nu a durat mult, iar Bogdan Radulescu s-a dovedit a fi nu tocmai cinstit. El a fost arestat dupa ce anchetatorii au strans probe potrivit carora afacerea cu ceasuri de lux pe care acesta o avea nu era legala.

In 1997, Mihaela s-a casatorit cu Stefan Banica, insa a divotat de el doi ani mai tarziu acuzandu-l ca a inselat-o. Desi niciodata nu s-a plans de violenta lui, asa cum au facut-o celelalte femei ale lui Banica, nu este exclus ca si Mihaela sa fi avut parte de scandaluri mai aprinse cu cantaretul. In 2004, Mihaela si-a refacut viata alturi de omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Nici acesta nu s-a dovedit a fi usa de biserica, Elan bifand si el cateva probleme cu legea. Afaceristului i s-au adus acuzatii de complicitate la inselaciune, abuz in serviciu si fals in inscrisuri in dosarul "Realitatea Media". Acum, Mihaela are o relatie cu Dani Otil, simpaticul amfitrion al matinalului de la Antena 1. Acesta este mare amator de sporturi extreme, este pasionat de viteza, dar aceasta este singura ipostaza de „baiat rau” de care are parte Mihaela in relatia la distanta care pare sa mearga in continuare de minune. 

Monica Gabor



O alta vedeta care pare atrasa ca un magnet de baietii cu probleme este Monica Gabor. Ea a devenit cunoscuta dupa ce in 2005 s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care s-a casatorit in 2006. Cinci ani mai tarziu divortau cu mare scandal, iar Monica si-a acuzat sotul de infidelitate si lipsa de respect. Insa au aparut zvonuri ca inainte de a-l cunoaste pe Columbeanu, Monica ar fi avut legaturi cu clanul interlop Clamparu. Astfel, se pare ca Monica Gabor ar fi fost iubita unuia dintre locotenentii interlopului Ioan Clamparu. Acesta, condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru proxenetism, controla o retea internationala de prostitutie cu care Monica Gabor ar fi avut contact.

Acum, Monica este in America si si-a refacut viata alaturi de milionarul chinez Mr. Pink. Potrivit unor apropiati ai fostei dive de la Izvorani, citati de ziarele tabloide, Monica nu duce nici pe departe viata frumoasa cu care se lauda. Chinezul ar fi extrem de gelos si de aceea nu au lasa-o pe Monica sa iasa din casa decat cu acordul lui si insotita de oamenii lui. Ba chiar, potrivit revistei tabu.ro, Pink este insurat si are copii.

Maria Marinescu

Relatiile amoroase ale Mariei Marinescu au tinut vie atentia presei multa vreme. In 2004, Maria l-a cunoscut pe Cristi Chivu, cu care, de altfel, s-a si logodit. Doi ani mai tarziu, cei doi s-au despartit. Insa prin patul Mariei Marinescu au mai trecut si Bobby Paunescu, Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, dar si Ion Ion Tiriac, cel cu care a si fost casatorita vreme de trei luni. Cu cel din urma s-a cuplat, desi stia ca nu este tocmai "cuminte". El fusese cercetat pentru pentru uz de arma fara drept, dar si pentru trafic si consumul ilicit de droguri. Acum, Maria Marinescu se afla in plin divort de omul de afaceri Frank Colin, care se afla de un an de zile incarcerat intr-o inchisoare din Franta dupa ce anul trecut a fost arestat sub acuzatia ca ar fi capul unei retele de trafic de droguri.

CITESTE SI: Persoana care i-a salvat jobul lui Cabral la Pro este...

Scapi de celulita cu aceste trei exercitii simple

Ambitios, incapatanat, rasfatat? Cum este de fapt copilul tau interior

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului