Vedete din Romania

#vedete intern #ramona gabor #monica gabor #showbiz #ramona badescu

3 dive care au vanat barbati cu bani, lasate fara nimic dupa despartire

Viseaza la o viata de lux, au parte o vreme de ea, dar apoi raman cu ochii in soare. Pentru tinerele din showbiz care vaneaza barbati bogati fericirea dureaza putin si are un pret. Iata cine nu s-a ales cu nimic dupa relatia cu barbati potenti financiar:

Monica Gabor

Sursa foto: facebook.com

Abia implinise 19 ani cand s-a maritat cu Irinel Columbeanu si toata lumea a suspectat-o atunci pe Monica Gabor ca a facut-o doar pentru a se bucura de banii acumulati in conturi de omul de afaceri. Cinci ani mai tarziu au divortat, dar Irinel a avut "grija" ca fosta sotie sa nu se aleaga cu nimic de pe urma mariajului. A urmat o relatie de aproape trei ani cu un miliardar chinez, de care exista zvonuri ca s-ar fi despartit. Mr. Pink ar fi scos-o pe Monica, potrivit apropiatilor, din toate afacerile in care era implicata, scrie libertatea.ro.

Astfel, Monica Gabor a aflat ca i-a fost inchis site-ul oficial "din cauza unor virusi care i-au infestat computerul", dar si ca nu mai are voie sa dea interviuri si nici sa negocieze direct cu starurile internaţionale pentru promovarea bauturii energizante careia i-a facut reclama peste tot prin lume. Intrucat s-a aflat mereu in umbra iubitului sau, care a propulsat-o rapid in lumea mondena a Americii, Monica are acum toate sansele sa redevina o anonima.

Citeste si:

Otravite cu mercur. 3 vedete care au fost la un pas de moarte

Ce meserie ciudata a avut Stela Popescu in tinerete. Vei ramane uimit!

A devenit tatic in Africa. Andrei Zaharescu are un copil cu...

Ramona Gabor

 

Sursa foto: kudika.ro

Nici sora sa, Ramona, nu e departe de stilul Monicai de abordare a relatiilor. Plecata in Dubai pentru a castiga bani din prezentari de moda, Ramona a ramas anul trecut fara "sponsorul" principal, iubitul arab care timp de mai bine de doi ani i-a oferit confort de printesa, ba chiar n-a mai lasat-o sa lucreze. In asemenea conditii, bacauanca a fost nevoita sa isi refaca legaturile in lumea modei si sa se reapuce de prezentari pentru a-si putea permite chiria. Acuzata de ziarele tabloide ca a urmarit doar sa profite de Ahmad Daham, Ramona a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca a fost vorba de "dragoste adevarata".

Ramona Badescu

Sursa foto: radardemedia.ro

Tot peste hotare si-a cautat fericirea si Ramona Badescu. Artista a locuit vreme de 20 de ani in Italia, unde frumusetea ei le-a ajuns peninsularilor la inima. Ramona a si fost casatorita cu baronul italian Alessandro di Fornaro, dar care, atunci cand s-au despartit nu doar ca a lasat-o fara niciun ban, ba chiar i-a cerut sa ii returneze si toate darurile pe care i le-a facut. "Nu mai pastram legatura, nu mai vorbim deloc. M-a lovit foarte mult, fara nicio justificare, fara niciun sens", a dezvaluit recent Ramona.

Sursa foto principala: plus.google.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare