Vedete din Romania

#vedete extern #vedete intern #casatorie vedete #showbiz #matt damon #andreea marin

3 celebritati care s-au casatorit cu oameni obisnuiti. Cum s-au cunoscut

Ai spune ca vedetele isi gasesc parteneri doar in cercurile in care se invart, dar se pare ca adevaratul secret al longevitatii de cuplu sunt relatiile cu oameni obisnuiti.

1. Andreea Marin si Tunkay Ozturk 

S-au cunoscut pe vremea cand Andreea era casatorita cu o vedeta - Stefan Banica Jr - si incerca sa isi rezolve problemele de sanatate departe de casa, in Turcia. Relatia lor a inceput putin mai tarziu si, in ciuda diferentelor dintre ei - varsta, familia si obiceiurile, dar si statutul Andreei in Romania - s-au casatorit la mai putin de un an de cand au inceput sa fie un cuplu. De altfel, statutul de vedeta al Zanei Surprizelor le-a cam pus bete in roate, fizioterapeutul turc nefiind obisnuit cu atata atentie. Totusi, in ultimul timp, Tunkay a inceput sa se "imprieteneasca" cu presa, aparand tot mai des la TV vorbind despre procedurile pe care le face la cabinetul deschis in Bucuresti. 

2. Razvan si Diana Simion 

Se cunosc de 14 ani, au doi copii - Ianca si Tudor - si sunt casatoriti de 11. S-au cunoscut pe vremea cand ea era studenta in anul II, iar el o vedeta in devenire, fiind deja angajat la radio. S-au vazut la o seara de bowling, iar Razvan a facut tot posibilul sa o invite in oras. La prima intalnire, Diana avea sosete roz, dar, a marturisit ea mai tarziu, o "facea pe dura". De la prima cafea la momentul in care s-au mutat impreuna a trecut doar o saptamana. Si de atunci au ramas nedespartiti. Pe Diana o mai deranjeaza "asaltul" admiratoarelor, insa stie ca Razvan este "de casa".

3. Matt Damon si Luciana Barosso 

Este poate unul dintre cuplurile-model ale Hollywoodului. Matt a vazut-o pe frumoasa Luciana intr-un local din Miami, in 2003, cand filma pentru pelicula "Stuck on You". A fost dragoste la prima vedere intre barmanita si vedeta din ce in ce mai populara. S-au casatorit in 2005 si acum au 4 fetite. Niciunul nu-si poate imagina viata fara celalalt, insa, daca ar ramane vreodata fara frumoasa sa sotie, Matt spune ca nu crede ca s-ar mai putea casatori vreodata.

CITESTE SI: Nu-ti vine sa crezi ce vedete au impartit aceeasi banca la liceu

Bianca si Victor, cearta teribila. Afla motivul incredibil!

Top 5 cele mai spectaculoase statii de metrou din lume

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare