Vedete din Romania

#dan bittman #barbati #stefan banica jr #liviu varciu #barbati celebri

3 barbati celebri vanatori de femei

Sunt celebri, frumosi si bogati si profita din plin de aceste atuuri pentru a intra in gratiile cat mai multor femei. Cativa barbati din showbizul romanesc si-au facut chiar o a doua cariera din a cuceri cat mai multe domnisoare, atragandu-si astfel statul de Don Juani. Iata cativa barbati celebri din showbizul autohton care sunt recunoscuti pentru talentul lor remarcabil de cuceri reprezentantele sexului frumos:


1. Liviu Varciu

Inca de la debutul sau in showbiz, cantaretul si prezentatorul TV Liviu Varciu a atras atentia presei prin numeroasele sale cuceriri. Desi in anul 2010, cand s-a casatorit cu Adelina Pestritu, toata lumea credea ca Liviu s-a cumintit, la doar un an casnicia sa s-a destramat. Motivul: infidelitatea. Adelina l-a acuzat de nenumarate ori pe artist ca ar fi infidel. Cu toate acestea, cei doi s-au impacat la inceputul acestui an, insa, si de data aceasta minunea nu a durat prea mult. Dupa doar doua saptamani, Liviu Varciu cu Adelina s-au despartit. Liviu Varciu a avut relatii cu numeroase femei din showbizul romanesc. Printre acestea se numara Diana Stefanescu, alias Iguana, "Bebelusa" Oana Ionita sau Roxana Vasniuc.

De altfel, si remarcile pe care Liviu le face in timpul show-urilor pe care le modereaza sau este invitat ii dau de gol caracterul libertin. De curand, artistul a fost invitat in cadrul emisiunii "Jumatatea mea", unde a facut din nou o astfel de remarca dupa ce a fost pus sa traga la poarta.

"Auzi, dar eu dau la poarta mai bine dezbracat! Pot sa ma dezbrac?", l-a intrebat Liviu pe Cove, gazda emisiunii.

De asemenea, Liviu i-a facut avansuri in direct si moderatoarei Andreea Mantea. "Vino cu mine in pat si nu mai ceri nimic de la mine. Sa te prind eu in asternut si sa vezi atunci! Nu o sa-ti mai trebuiasca nimic!", i-a spus Liviu frumoasei brunete.


2. Stefan Banica Jr

Un vanator de femei pare sa fie si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. El a trecut deja prin doua mariaje, cu Andreea Marin si Mihaela Radulescu, al caror final a survenit din cauza infidelitatii acestuia. In urma cu doua saptamani cantaretul si-a facut publica relatia cu Lavinia Parva. Inca din anul 2011, cand artistul era implicat in mariajul cu Andreea Marin, acesta a fost surprins la apartamentul sau alaturi de tanara cantareata.

Mihaela Radulescu a dezvaluit si ea in repetate randuri ca Stefan Banica Jr nu poate fi statornic, iar divortul lor a fost tot din cauza infidelitatii.

"Omul asta are 1.000 de talente si calitati si un singur mare pacat, pe care cred ca-l au mai multi barbati, si anume ca ii plac femeile"a declarat Mihaela Radulescu.


3. Dan Bittman

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, este implicat intr-o relatie de mai bine de 20 de ani. Cu toate acestea, el refuza sa renunte la statutul de burlac, tocmai pentru a nu-si simti ingradita libertatea. Dan Bittman a avut relatii cu femei celebre, precum Tania Budi sau Mihaela Radulescu, insa nici acum artistul nu se potoleste. El a fost surprins de ne nenumarat ori in compania altor doamne decat iubita sa Liliana.



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare