Vedete din Romania

#marian anton #vedete extern #vedete intern #barbati sexy #showbiz #tom cruise #dan bittman

3 barbati celebri pe care se bat femeile. Iata ce le atrage ca un magnet

Sunt celebri, charismatici si bogati. Cu asemenea calitati, nu este deloc de mirare ca unii barbati celebri sunt "vanati" la orice pas de femei frumoase. Iata care sunt cei mai curtati barbati din showbiz.

1. Tom Cruise

Are o varsta pe care nu o arata (52 de ani) si un sarm care continua sa faca ravagii printre reprezentantele sexului frumos cu nume celebre. Actorul Tom Cruise nu s-a mai implicat intr-o relatie oficiala de la divortul din 2012 de Katie Holmes, insa nu duce deloc lipsa de admiratoare. In prezent, atragatorul star de la Hollywood este curtat de trei femei faimoase.

Miranda Kerr (31 de ani) este una dintre divele care au fost suprinse des in compania lui Tom. Surse apropiate celor doi sustin ca s-ar fi nascut o idila intre modelul Victoria's Secret si actor, de care acesta s-ar fi indragostit inca de pe vremea mariajului lui cu Nicole Kidman.

Sursa foto: mirror.co.uk

"Vorbesc la telefon si se intalnesc de fiecare data cand Miranda calatoreste la Londra, unde Tom se afla pentru filmari", a dezvaluit James Packe, amic apropiat al actorului.

Alte zvonuri spun ca Tom Cruise flirteaza in secret si cu Lindsay Lohan, care incearca sa castige un loc in inima lui. O alta pretendenta celebra este insasi Sandra Bullock, cu care Tom s-ar fi intalnit in urma cu doua saptamani pentru a-i cunoaste fiul in varsta de 4 ani, Louis. Cine va fi marea castigatoare a statutului de iubita oficiala, ramane de vazut!

Citeste si:

Mircea Solcanu, somer a doua oara anul acesta. 3 vedete care si-au ratat cariera in televiziune

3 vedete care vor deveni in curand mamici. Care este mai frumoasa?

Vesti extrem de proaste despre Michael Schumacher!

 

Marian Ionescu

Nici showbiz-ul autohton nu duce lipsa de barbati celebri care isi merita din plin titlul de "Don Juan". Marian Ionescu, basistul formatiei Directia 5, este un adevarat crai al generatiei sale, avand in palmaresc multe cuceriri celebre.

Sursa foto: libertatea.ro

La 51 de ani, artistul a reusit performanta de a fi cerut in casatorie de frumoasa stirista Octavia Geamanu. Desi a acceptat initial propunerea, Marian nu s-a putut debarasa de vechile obiceiuri si a inselat-o pe superba blonda, de care s-a si despartit vara aceasta. Membrul formatiei Directia 5 s-a iubit cu multe femei cunoscute, printre care se numara Mihaela Radulescu, Catinca Roman si Gianina Corondan.

Dan Bittman

Unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania este Dan Bittman, un cuceritor de "meserie", desi are trei copii cu Liliana, partenera lui de cursa lunga. Solistul s-a iubit de-a lungul timpului cu Tania Budi, Alina Chivulescu, Monica Barladeanu, Mihaela Radulescu, Nadine si multe alte femei frumoase, avand grija sa fie discret de fiecare data.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare