Vedete din Romania

#vedete intern #anca turcasiu #fizz #afaceri vedete #Simona Nae

3 artisti din Romania care au lasat muzica pentru afaceri

In timp ce pentru multi artisti autohtoni, muzica ramane un izvor nesecat de bani, pentru altii, aceasta industrie a devenit o povara financiara, care nu i-a mai ajutat sa se descurce cu traiul din viata de zi cu zi, determinandu-i sa se implice in afaceri noi, care sa le mareasca veniturile. Iata care sunt artistii din Romania care au lasat muzica pentru afaceri!

Anca Turcasiu - design interior - din pasiune sau din nevoie?

Anii '90, in care Anca Turcasiu era una dintre cele mai apreciate si in voga artiste din industria muzicala romaneasca nu se compara cu showbizul anului 2014, in care supravietuieste cine poate.

Daca Loredana Groza, o alta vedeta celebra a acelor ani, a stiut sa se reinventeze constant si sa ramana, si la ora actuala, in topul artistilor cel mai bine platiti si apreciati din Romania, Anca Turcasiu a pierdut lupta cu "noile gusturi muzicale" si a intrat intr-un con de umbra, ceea ce a determinat-o sa se implice in afaceri noi:

"Am inceput niste cursuri de design interior. Sunt pasionata de mult timp. Nu vreau sa renunt la muzica, vreau sa le fac in paralel", a declarat artista, recent, pentru wowbiz.ro. Chiar daca a declarat ca nu va renunta la muzica si ca designul interior este doar o pasiune, cu siguranta, vedeta incearca sa imbine utilul cu placutul, sperand sa castige si ceva bani din acest domeniu, poate mai multi decat castiga, astazi, din muzica.

Citeste si:

Anda Adam refuza oferte de 20.000 de euro!

Simona Nae - talent in muzica, dar mai mult spirit intreprinzator in afaceri

Simona Nae parea o artista cu un viitor promitator in muzica, dupa ce a facut furori cu piesa "Coji de portocale", cantata impreuna cu Cristi Nistor. Cu toate acestea, traseul ei artistic nu a fost cel asteptat de multi, iar in conditiile in care criza financiara face o selectie necrutatoare intre artistii de top si cei neprofitabili, se pare ca a fost nevoita sa se reorienteze spre alte domenii, pentru a-si castiga traiul.

Daca talentul in muzica nu i-a adus laurii pe care-i astepta, spiritul intreprinzator i-a fost de foarte mare ajutor in afaceri. Simona Nae pare sa fi dat lovitura intr-o afacere cu aparatura cosmetica, care i-a ingrosat conturile cu comisioane extrem de generoase. Exemplul ei a fost urmat, in timp, si de alte artiste, care au recurs la acelasi tip de business, pentru a-si rotunji veniturile - Luminita Anghel, Miki, Sanda Ladosi.


Citeste si:

Brigitte Sfat, cancer la buze, daca nu se opereaza de urgenta


Fizz - de la artistul Fizz la afaceristul Bogdan Croitoru

 

 

Fizz era, la inceputul anilor 2000, cel mai in voga artist, mai mult datorita opulentei pe care o afisa in videoclipurile sale decat calitatilor vocale - haine de blana, masini scumpe, bijuterii etc.

Anii au trecut, iar diversitatea din showbizul romanesc l-a bagat intr-un con de umbra. Insa artistul, pe numele sau real Bogdan Croitoru, a decis sa schimbe foaia si sa treaca de la statutul de cantaret la cel de om de afaceri. Si-a schimbat lookul, a renuntat la haina de blana si masinile stralucitoare, si s-a lansat in afaceri cu imobiliare, care se pare ca ii merg de minune:

"Nu vreau sa mai dau declaratii, nu imi mai doresc viata asta. Fac altceva acum, sunt linistit, sunt multumit cu ceea ce am. Nu regret nimic din trecutul meu, insa nu ma mai regasesc. Acum sunt alt om", a declarat Fizz pentru Cancan, la sfarsitul anului 2013.

Sursa foto: Radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului