Vedete din Romania

#catalin botezatu #show #tv

22 de fete vor concura pentru gratiile burlacului Bote

Catalin Botezatu va fi protagonistul reality show-ului "The Bachelor" ( Burlacul ) la Antena 1. Creatorul de moda sustine ca emisiunea are toate lucrurile lui preferate: femei sexy, masini scumpe si destinatii exotice .

"Sunt onorat pentru ca am fost ales sa traiesc aceasta experienta. Voi face parte dintr-un show care a depasit in rating toate emisiunile din America!", a explicat Bote .

In cadrul emisiunii, douazeci si doua de tinere sexy vor fi supuse la diverse probe pentru ca burlacul Bote sa le elimine rand pe rand din concurs. Castigatoarea va fi cea care reuseste sa-l impresioneze cel mai mult de designer prin calitatile ei si prin compatibilitatea sentimentala.

"Totul este pe calapodul meu. Vorbim de lux, de femei superbe, de masini glam si hoteluri luxoase ! Vom filma in cele mai exotice locuri din lume. Tot ceea ce si-ar dori si Bianca", a declarat Bote la "Un show pacatos", in fata fostei iubite.

"Voi filma in cele mai exotice si romantice locuri din lume. Toate locurile pe care Bianca ar vrea sa le vada", a mai spus Catalin amuzat. Bianca i-a raspuns insa rapid "Nu conteaza unde se duce, important e unde se intoarce de fiecare data".

Creatorul de moda a mai dezvaluit faptul ca, potrivit contractului, nu are voie sa sarute nicio fata in afara de concurentele care vor lupta pentru inima sa.


Citeste si

Catalin Botezatu tanjeste dupa femeile maritate

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare