Cele mai citite despre valeria ogasanu

Pastilele care opresc menstruatia

Fiecare femeie trece lunar prin perioada menstruatiei, usoara pentru unele si chinuitoare pentru altele.

Unde vedem stand-up comedy in Bucuresti

Umor de calitate, glume fara cenzura si inhibitii, asta poti obtine daca mergi intr-unul din cluburile de stand-up comedy din capitala, dar si din tara.

Impreuna invingem autismul!

In fiecare an, unul din 166 nou nascuti dezvolta autism. Acesti copii au nevoie de educatie si ingrijire speciala. Costurile unui tratament ajung la aproape 2000 de euro lunar, o suma destul de mare pentru salariile din tara noastra.

Cele mai noi despre valeria ogasanu

10 Ani de Bismobil Kitchen si peste 4.000 de familii fericite

Cea mai buna echipa in realizarea bucatariei viselor tale! Am ramas multumit de calitatea si serviciile lor! Sunt profesionisti si stiu sa lucreze cu clientul!

Maratonul Bucuresti revine in weekend-ul 8-9 octombrie

In weekendul 8-9 octombrie, Capitala gazduieste cea de-a 15 editie a Maratonului Bucuresti. La eveniment sunt asteptati aproximativ 15.000 de alergatori, la linia de start si multi altii, care sa-i sustina de pe margine.

Filme noi si retrospective la incheierea sezonului de Cinema in aer liber

Ultima saptamana de Cinema in Aer Liber aduce pe Insula Artelor din parcul Titan inca trei filme noi in Selectia oficiala – program care in fiecare an reuneste cele mai apreciate filme de autor recente care au avut premiera mondiala la festivaluri internationale importante, trei filme in sectiunea Personaje celebre si unul in sectiunea Mit versus realitate. Acestea vor putea fi urmarite saptamana aceasta intre 5 – 11 septembrie, de la ora 20:00. Intrarea la proiectii este libera in limita locurilor disponibile iar programul complet este disponibil pe https://cinemainaerliber.ro/.