Poze vald zamfirescu

Iata cele mai relevante poze despre vald zamfirescu de pe acasa.ro

Cele mai citite despre vald zamfirescu

Parcurile din Bucuresti

Verdeata, racoare, lacuri si relaxare sunt ingredientele de baza ale unei plimbari in parc.

Piese de teatru romantice

Daca de Valentine’s Day ai chef de o seara speciala, linistita, noi iti propunem cateva piese de teatru care trateaza nemuritoarea tema a iubirii. Subiecte serioase, metafizice, care iti dau de gandit, sau dimpotriva, comice si care te vor face sa razi in hohote, sunt noile abordari ale iubirii

Fantasmele erotice ale femeilor

La inceput de ianuarie editura Trei vine cu o recomandare: Fantasmele erotice ale femeilor, de Nancy Friday.

Cele mai noi despre vald zamfirescu

Noi imagini din filmul Avatar care va avea premiera in luna decembrie! Ce clip video a aparut pe net

16 decembrie 2022 este o zi importanta pentru fanii cinematografiei: „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”), va avea premiera in Romania.

Sapte piese de teatru si filme clasice de comedie, de pe 18 iulie la Saptamana Comediei

Pe 18 iulie incepe cea de-a IX-a editie a Saptamanii Comediei, evenimentul cultural al Brasovului care aduce publicului comedia sub forma spectacolelor de teatru si proiectiilor de film, la Teatrul Sica Alexandrescu si la Cinema Astra. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.saptamanacomediei.ro, iar biletele mai sunt disponibile pe www.biletebrasov.ro.

Incepe Saptamana Comediei la Brasov, intre 18 – 24 iulie 2022. De unde poti cumpara biletele

Saptamana Comediei, unul dintre cele mai indragite si asteptate evenimente culturale ale Brasovului, revine cu cea de-a IX-a editie anul acesta, intre 18 – 24 iulie, la Teatrul Sica Alexandrescu si la Cinema Astra. Si editia din acest an aduce doua sectiuni in festival, una de teatru si una de film. Programul complet al festivalului va fi disponibil in curand pe www.saptamanacomediei.ro iar biletele au fost puse in vanzare pe www.biletebrasov.ro.