Vacante & Calatorii

#vacante septembrie #calatorii septembrie

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Destinatiile-vedeta ale lunii septembrie. Unde ne relaxam luna aceasta

Pentru unii dintre noi, septembrie inseamna timpul când vacanta s-a transformat in amintiri, vremea culesului recoltei, a demararii de noi proiecte, iar cei mici se reintorc la scoala.

Luna septembrie este cea mai buna perioada pentru a vizita unele destinatii din Europa, pentru ca aglomeratia specifica sezonului estival s-a dus, preturile au mai scazut, iar soarele arzator si caldura nu mai sunt suparatoare.

In toata Europa, luna septembrie este perfecta pentru calatorii, indiferent daca vrei sa vizitezi un oras celebru, un castel sau o statiune de la malul marii. Vremea este buna si chiar daca mai apar si ploile, pe masura ce te indrepti catre nordul continentului, este chiar placut de colindat.

Septembrie inseamna mult soare in mai ales sudul Europei, in special in Italia, Croatia, sudul Frantei, Andaluzia, Catalonia (Spania), Algarve (Portugalia), dar si in insulele Canare –Tenerife, Grand Canaria si Lanzarote (Spania), in Creta, Santorini, Rodos, Corfu si Lefkada (Grecia), Malta, Antalya (Turcia) si Cipru.

De fapt, pentru majoritatea acestor destinatii este cea mai buna perioada, caci soarele numai este asa de neindurator iar aerul fierbinte devine respirabil. Antalya, Santorini, Andaluzia, Insulele Canare, Malta si Cipru sunt destinatii perfecte pentru septembrie.

Descopera aici recomandarile de vacante si calatorii pentru luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Carmen Neacsu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea