Vacante

#anat #zile gratuite de vacanta #vacante la pret redus #turisti #agentii

Zile gratuite de vacanta" si "Vacante la pret redus" sunt noile programe 2010

“ Zile gratuite de vacanta " si Vacante la pret redus " sunt noile programe 2010
In 2010 vor fi lansate doua noi programe dedicate turistilor: “Zile gratuite de vacanta" si “Vacante la pret redus ", a anuntat presedintele ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Rromania), Corina Marin.

Primul program, “Zile gratuite de vacanta", care va fi lansat anul viitor, va acorda zile gratuite de cazare, oferite de catre hotelieri, in anumite conditii: turistul plateste 5 zile de cazare si stai 6, plateste 6 zile si sta 7. Oferta in sine nu este o noutate pe piata romaneasca. Insa initiativa a fost luata pentru a integra ofertele de acest gen intr-un tot unitar. Detalii despre ofertele cu nopti in plus, care au fost disponibile in vara 2009, gasesti aici.

Cel de-al doilea program se numeste “Vacante la pret redus" si este adresat in principal turistilor care doresc sa-si petreaca concediul in perioadele de inceput si de sfarsit de sezon. Despre vacantele in capat de sezon gasesti informatii aici.

Alte programe si campanii ANAT

In decembrie 2008, ANAT a anuntat lansarea unui program anticriza pentru vara 2009, numit “Inscrieri timpurii", care permitea turistilor sa-si achizitioneze o vacanta cu mult timp inainte de inceperea sezonului estival. Reducerile oferite in cadrul acestui program au mers pana la 30% din costul normal al pachetelor de vacanta. Detalii despre programul “Inscrieri timpurii" gasesti aici.

ANAT a lansat de curand o noua campanie, numita “Alege agentia de turism – Calatoreste cu ANAT", pentru a responsabiliza agentiile de turism cu privire la rolul lor de consultant. Totodata, noua companie urmareste cresterea numarului de clienti care apeleaza la serviciile uni agentii de turism care este membra ANAT.

“O agentie de turism este un consultant, iar in Statele Unite sau Europa Occidentala (in special in Marea Britanie), aproape fiecare familie are agentul propriu de turism, care se ocupa de aranjamentele de calatorie, asa cum multi au avocatul propriu sau medicul de familie. Agentia functioneaza ca o interfata intre client si furnizorii de servicii turistice", a declarat dna Corina Martin, Presedintele Patronatului ANAT, potrivit site-ului oficial ANAT.

Compania are ca scop si incurajarea turistilor sa apeleze la agentiile de turism, pentru a beneficia de avantajele unui astfel de serviciu: timp, siguranta si bani. Compania urmeaza sa se desfasoare pe durata unui an de zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea