Vacante

#antalya #flynova #sejur #hotel #litoral #turisti #cazare #all inclusive

Weekend in Antalya

O noua oferta pe piata romaneasca de turism o reprezinta sejurul de scurta durata in Turcia. Divizia din Romania a grupului Novatours, Flynova , lanseaza oferta “Weekend in antalya ”.

Potrivit reprezentantilor companiei, aproximativ 80% din veniturile agentiei, estimate la 10 milioane de euro in 2008, vor fi generate de orasele de pe litoralul Turciei.

Turistii romani gasesc cazare in hoteluri de la 2 la 5 stele, in regim de demipensiune sau all inclusive . Preturile pornesc de la 251 euro de persoana (demipensiune), respectiv 399 euro de persoana (all inclusive). Copiii au reduceri, pretul pentru un sejur incepand de la 99 euro. Tinerii casatoriti beneficiaza de un discount de 10% la orice sejur.

Cui ii este destinata oferta

Potrivit unui comunicat de presa Flynova, compania care organizeaza vacante in strainatate pentru romani a lansat aceasta oferta pentru clientii care nu au suficient timp sa plece intr-o vacanta prelungita. Totodata, weekendul in Antalya este destinat celor care vor sa faca plaja intr-o statiune care ofera servicii de calitate la preturi mai mici decat cele de pe litoralul romanesc .

antalya-kemer„Aceasta oferta este destinata in special clientilor care, din diverse motive, nu isi pot permite sa plece in vacanta mai mult de cateva zile si care nu au la dispozitie decat varianta unei mini-vacante la Marea Neagra. Noi le propunem sa isi incarce bateriile intr-un loc minunat, asa cum este Antalya, unde pot beneficia de cele mai bune servicii la preturi mai mici decat cele practicate pe litoralul romanesc”, declara Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova. „Avand in vedere faptul ca numai cazarea la un hotel de cinci stele pe litoralul romanesc poate costa in aceasta perioada peste 500 Euro/persoana pentru trei nopti, credem ca oferta noastra, abia lansata, se va bucura de succes”.


Detalii companie

Flynova si-a inceput activitatea in 2008, prin lansarea ofertelor pentru vacanta de vara. Compania propune in acest sezon vacante in Turcia si Grecia, urmand ca in sezonul de iarna sa fie introduse noi destinatii. FLYNOVA face parte din Grupul Novatours, lider al tour operatorilor in tarile baltice, cu aproximativ 180.000 de turisti deserviti in 2007 si cu o cifra de afaceri de 111,4 milioane Euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea