Vacante

#han #anglia # vacanta anglia # ham faimos # tei nunti si o inmormantare

Viziteaza un han cu faima si vechime: Four Weddings and a Hotel

Four Weddings and a Hotel (Patru nunti si un hotel) este acelasi loc in care s-a filmat productia Four Weddings and a Funeral ( Patru nunti si o inmormantare) in urma cu 20 de ani si care a devenit faimos tocmai datorita acestui film.

Dupa doua decenii, Four Weddings and a Hotel (aflat la 50 de minute de Londra, in Buckinghamshire) a suferit o transformare completa, realizata de catre designerul Ilse Crawford, care a pus accentul pe un decor interior de epoca, elegant si relaxant. Cu toate acestea, camera 101, cea in care s-a filmat o parte din actiunea filmului, a ramas neschimbata. In aceasta troneaza inca patul cu baldachin, cada si decorul deosebit de simplu.


Decorul la Four Weddings and a Hotel

Dormitoarele spatioase, foarte bine luminate, tavanele boltite, grinzile expuse si dusurile impunatoare din baie sunt doar cateva dintre caracteristicile camerelor de la Four Weddings and a Hotel.

Tesaturile sunt cusute manual, sunt simple, elegante si primitoare.

Toate cele 37 de camere ale hanului sunt cu adevarat fermecatoare si sunt memorabile datorita mobilierului si a scarilor care scartaie la fiecare pas.

Pentru o camera dubla la Four Weddings and a Hotel, ar trebui sa ai pregatite 139 de lire pe noapte.


Ce poti manca la Four Weddings and a Hotel

Restaurantul hanului este deosebit de popular, nu doar pentru turistii care vin si se cazeaza aici, ci si pentru localnici.

Atmosfera joviala si meniul care este intr-o schimbare continua sunt doar doi dintre factorii care fac ca restaurantul sa fie mereu plin. Aici poti avea parte de un adevarat rasfat culinar, cu peste prajit in sos de vin rosu, supa de napi si trufe, macaroane cu conopida, cas afumat cu sfecla si muraturi, dar si o varietate impresionanta de vinuri.

Tot aici poti consuma bere la halba, iar in general preturile sunt destul de accesibile.

In plus, aspectul simplist al restaurantului va face ca orice mancare iti va fi adusa sa para infinit mai buna.



Daca vrei sa servesti micul dejun aici, este garantat ca vei reveni doar pentru masa de dimineata. Te vei bucura de un platou cu somon afumat, sunca untoasa si produse proaspete de patiserie.


Ce poti vizita in imprejurimi

In jurul hanului poti descoperi numeroase magazine de antichitati, cafenele si buticuri. Tot aici te poti lasa rasfatat la un salon de infrumusetare, unde poti beneficia de tratamente SPA la pret redus cu 15% daca esti cazat la han.

Adresa hanului (in oras, se poate ajunge cu masina sau cu trenul): 30 High Street, HP7 0DJ Old Amersham, Buckinghamshire (la 50 de minute de Londra).

Sursa foto: hotels-world.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea