Vacante

# liste de asteptare bali #liste de asteptare #tichete vacanta buget #bali umbrelute

Visezi la o vacanta in Bali? Liste lungi de asteptare pentru cei care vor sa ajunga pe insula

Visezi la o vacanta in Bali? Ar putea deveni doar un vis, deoarece numarul de turisti straini care sa viziteze Bali ar putea fi redus considerabil. Prin urmare, exista toate sansele ca in curand tara sa apeleze la liste de asteptare in ceea ce priveste vizitele de la turisti straini.

Guvernatorul Bali propune cote de 100 de ani pentru turistii straini. Astfel, Wayan Koster, a cerut un sistem de cote de 100 de ani pentru turistii straini. Ce inseamna acest lucru?

"Cazurile de comportament necivilizat din partea turistilor straini au devenit mai frecvente in Bali, majoritatea venind din Rusia. Si nu putem opri acest proces fara a impune vreo sanctiune, pentru ca Bali are in continuare ca scop revigorarea turismului dupa pandemia de coronavirus", a explicat el.

Prin urmare, Wayan Koster sustine ca doreste introducerea de cote pentru ca strainii sa poata vizita Bali. 

"Nu vom mai duce o politica de turism de masa, o vom limita prin introducerea unui sistem de cote pentru urmatorii 100 de ani. Daca lasam totul asa, atunci vom fi perceputi ca o destinatie bugetara, vor veni turisti venituri si cheltuieli reduse", a mai spus el.

Ce s-a intamplat in Bali de cand a izbucnit razboiul in Ucraina

De la inceputul anului 2023 incalcarile normelor culturale si ale legilor privind migratia de catre turistii straini au devenit mai frecvente in Bali. Majoritatea plangerilor vin impotriva cetatenilor Rusiei si Ucrainei. In acest timp, 101 straini au fost deportati din Indonezia, inclusiv 27 de rusi.

Potrivit lui Wayan Koster  mecanismul de cota nu a fost inca stabilit, dar exista o varianta in care strainii vor trebui sa se inregistreze cu un an inainte de vizita planificata in Bali si sa astepte sa le vina randul.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea