Vacante

#vacanta nato #primavara #vacante paste

Vacantele turistice de primavara

Chiar daca pare greu de crezut ca mai pleca cineva in vacanta in lunile de primavara, exista deja cereri la agentiile de turism. Acest lucru se datoreaza in parte principalelor evenimente din urmatoarele luni: Simmitul NATO, sarbatorile de Paste, 1 si 8 Martie, 1 Mai.

Mini-vacante NATO Asa se numeste ofertele destinate romanilor care vor sa faca o escapada in zilele , Parlament, etc.

Masura luata de MAE a fost aceea de a acorda liber bugetarilor, elevilor si studentilor in perioada 2-4 aprilie 2008. luxembourg1Poti vedea Luxembourg intre 2 si 6 aprilie. O mini- in Luxembourg te costa 625 euro, in care intra transportul cu avionul si cazarea la hoteluri de 3 si 4 stele. Ai ocazia sa vizitezi parcurile in stil englezesc, arhitectura bogata, de la Art Nouveau la cea futurista, precum si numeroasele muzee. Un sejur de o saptamana in Tunisia costa 209 euro, incluzand biletul de avion, cazarea si masa la un hotel de 3 stele. Te poti bucura de plaja si baie in piscina hotelului. O saptamana in ajunge la 360 euro de persoana.

Oferte turistice speciale de Paste inclusive, in care intra si masa festiva de Paste. grecia pasteUn circuit in Turcia cu autocarul ajunge la 245 euro de persoana, iar unul in Atena la 265 euro. Oferte speciale pentru Grecia sunt la 45 euro + 195 ron de persoana.

Oferta include 5 zile in Paralia Katerini -o vila de 2 stele, transport cu autocarul si insotitorul de grup. Ofertele mai scumpe sunt in tarile exotice precum Marocul, unde pretul incepe de la 825 euro de persoana. In privinta ofertelor din tara, poti merge 3 zile in Bucovina, sa petreci sarbatoarea de Paste la o pensiune de 3 margarete.

Pretul unui pachet este de 500 euro si include cazarea cu pensiune completa, bauturile si masa festiva de Paste. Aceasta din urma implica orchestra si program de dansuri populare . Tot in pachet de poti bucura de un gratar la iarba verde, acces gratuit la piscina si sauna. Daca vrei sa afli ce-ti rezerva agentiile pentru 1 si 8 martie, citeste articolul de maine. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea