Vacante

#vacanta #singur in vacanta

Vacante pentru cei singuri

Ianuarie si februarie sunt lunile in care se celebreaza iubirea in toate formele ei : erotica, artistica, afectiva ... Daca nu iei parte la marile carnavaluri din Venetia si Rio, daca nu ai un partener de Sfantul Valentin, atunci alege o vacanta pentru cei singuri.

Distractia este garantata.

Descopera Europa secolului XXI, cu tot ce are ea de oferit. Destinatiile indicate pentru cei care vor sa calatoreasca singuri sunt : Amsterdam, Las Vegas, Roma, Buenos Aires .

Traieste noaptea in Las Vegas

Cel mai popular oras al statului Nevada, Las Vegas te invata sa traiesti cu adevarat viata de noapte. Este unul dintre cele mai renumite locuri pentru distractie, cumparaturi si jocuri de noroc . Las Vegas luminiGasesti aici baruri, discoteci, cazinouri pentru toate buzunarele si gusturile, distractii pentru adulti. Tot aici poti sa “testezi” viata de familie daca te casatoresti pentru cateva ore intr-una din numeroasele capele. O camera la un hotel de 4 stele te costa 68 euro de persoana.

Indrazneste sa dansezi Tango in Buenos Aires

Faimos pentru oferta sa culturala, Buenos Aires este plin de muzee, cinematografe, teatre si spectacole. Poti sa vezi aici drame, comedii muzicale, teatru de revista, spectacole de tango. Astazi se inregistreaza 175 teatre si 200 de cinematografe. Biletele variaza intre 6 si 10 pesos. Aceste doua ramuri ale artei sunt extrem de importante pentru cei din Buenos Aires. tango stradal buenos airesPlimba-te prin stradutele cu baruri care au mesele scoase direct pe strada, unde sunt tot soiul de cantareti, dansatori de tango si mimi.

Nu uita sa gusti din specialitatile locale precum asado, locro, empanadas, tamales, tortas fritas si tortilla al rescoldo. Strazile sunt animate pana tarziu in noapte, chiar si in timpul saptamanii. Poti dansa in discoteca pana la 6, 7 dimineata. Ia micul dejun intr-o cafenea inainte sa te duci la culcare. O camera la un hotel de 3 stele te costa 43 euro pe noapte. Tango stradal in Buenos Aires

Toate drumurile duc la Roma

Roma este o alegere buna pentru ca ajungi foarte repede si te costa putin un weekend aici. Ai de castigat mult de pe urma a doua zile petrecute intr-unul dintre cele mai vechi si mai iubite orase ale lumii.

Mergi in Piata Sfantul Petru, patrunde in Orasul Vatican ca sa poti admira superba arhitectura a colonadelor si cea mai mare biserica din lume. Trevi Fountain, RomeIn Sf. Petru ai ocazia sa vezi opere de Bernini, Michelangelo, Giotto. Pe Via della Conciliazione ajungi la Cstel Sant’Angelo. Monumentul contine Muzeul National. Nu trebuie sa ratezi Piazza Navona, construita pe Stadionul lui Domitian, sau Colosseum-ul. O camera dubla la un hotel de 4 stele este la 64 euro pe noapte. Daca alegi o oferta de weekend, platesti 230 euro. In pret intra transportul cu avionul si cazarea cu mic dejun la un hotel de 2 stele.

Amsterdam, intre decadent si modern

Unul dintre cele mai libertine orase din lume, Amsterdam ofera amatorilor de distractie lucruri care in alte parti sunt ilegale. Drogurile usoare si prostitutia nu mai sunt obscure. Cel mai cunoscut loc din Amsterdam este Red Light District . Cei care cauta o aventura de o noapte se afla la locul potrivit . RedLight AmsterdamDaca iti place sa vizitezi obiective turistice si sa te rasfeti, atunci ai la indemana muzee, galerii de arta , expozitii, parcuri si gradini zoo, restaurante si centre spa. In imprejurimi se afla castele si case de tara pitoresti, mori de vant si faruri la marginea orasului. Daca iti place sa navighezi, poti inchiria o barca. Biletul de avion dus- intors te costa aproximativ 300 euro, iar o camera 63 euro, la un hotel de 3 stele.

Alte destinatii potrivite pentru cei singuri sunt in Miami, Tokio, New York.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea