Vacante

#austria #bad gastein #statiune montana

Vacante in statiunea austriaca Bad Gastein

Situata la o inaltime de 1000 metri deasupra nivelului marii, statiunea atrage turistii de pretutindeni prin aerul curat al Alpilor, cladirile vechi, in stil Belle Epoque, imprejurimile naturale impresionante si serviciile turistice oferite.

Este o destinatie ideala o vacanta de relaxare la inaltime, pentru iubitorii de munte  si pentru cei care cauta ape termale, centre spa si de wellness. Apele termale din valea Gastein reprezinta a doua atractie importanta a zonei, pe langa partiile de ski.

In Bad Gastein se practica numeroase sporturi, de la cele de iarna la cele estivale, ski, excursii in Parcul National Hohe Tauern, , golf, etc.

Cat costa un sejur in Bad Gastein

Pentru luna iunie, pretul pe noapte a unei camere duble este de 48 euro de persoana, cazare cu demipensiune, intr-un hotel de 4 stele. O data pe saptamana se ofera o cina tematica.

In iulie si august, pretul ajunge la 68 euro pe noapte pentru o camera dubla si 88 euro pentru un apartament . Pentru copiii sub 11 ani, 15 sau 18 ani se face discount de 100%, in functie de hotel.

Se ofera parcare contra cost, 13 euro pe zi. Pentru familiile care merg cu animalele de companie, pretul este de aproximativ 10 – 12 euro pe zi. Exista si oferte cu all inclusive, intre 43 si 61 euro pe noapte, in iunie – august.

Accesul este gratuit pentru servicii precum piscina cu jacuzzi, sala de fitness, sauna, bai cu aburi, camere de relaxare.  Pentru baile cu apa termala se plateste individual.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea