Vacante

Vacante ieftine in programul O saptamana la mare

Mai este mai putin de o luna din programul “ O saptamana la mare ”, lansat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc . Preturile sunt atractive si se gasesc pentru hoteluri de la o stea la 3 stele, pe litoralul romanesc. 

 

Multe sunt pachete care includ numai cazarea, fara mese, sau cazarea cu mic dejun.  

 

Sejururi la Marea Neagra in hoteluri de 3 stele 

 

In Neptun, pentru 6 nopti de cazare platesti 189 lei de persoana, la 3 stele. In Mamaia, cazarea cu mic dejun la acelasi tip de hotel ajunge la 320 lei de persoana, pentru un sejur de o saptamana. In Jupiter, o vacanta de 6 nopti costa 189 lei de persoana, doar cazare.  In Costinesti, pentru cazare la 3 stele platesti 168 lei de persoana, in camera dubla.  

 

Sejururi la Marea Neagra in hoteluri de 2 stele 

 

Un sejur in iunie, in statiunea Eforie Sud, te costa 168 lei de persoana. In pret sunt incluse cazarea la un hotel de 2 stele, intr-o camera dubla, fara mese. In Mamaia, Neptun si Eforie Nord , sejurul costa 162 lei de persoana.   

 

Sejururi la Marea Neagra in hoteluri de o stea 

 

O vacanta de 7 zile in Vama Veche ajunge la 129 lei de persoana. Cazarea este asigurata de un hotel de o stea, fara mese.

 

Pentru detalii citeste articolul Programul O saptamana la mare ofera vacante ieftine.

 

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea