Vacante

Vacante ieftine in ianuarie

Odata cu intrarea in prima luna a noului an, preturile au suferit modificari drastice. Astfel, fata de preturile practicate in perioada sarbatorilor, in ianuarie reducerile sunt substantiale. In unele cazuri aceste reduceri sunt de sute de euro.

Preturile promotionale se aplica atat pentru vacantele de sezon, in statiunile de ski, cat si pentru excursiile exotice. tunisia_la_griba_sinagoga

Tunisia, o afacere pentru tot anul Vacantele in Tunisia au unele dintre cele mai bune preturi, pe toata durata anului. In ianuarie un sejur de 7 nopti incepe cam de la 110 euro. Pretul include cazarea la un hotel de 3 stele, minim o masa, precum si biletul de avion. De obicei se adauga taxele de aeroport si cele de rezervare , care ajung cam la 100 euro. Egipt, reduceri substantiale Daca nu ai apucat inca sa vezi piramidele, profita de aceasta perioada, caci vacantele sunt la jumatate de pret sau mai putin. Daca vara o excursie in Egipt depaseste lejer 1200 euro de persoana, in toamna-iarna preturile au ajuns cam la 850 euro. In primele luni din an totusi platesti incepand cu 310 euro si poti ajunge la 550, daca vrei sa stai o saptamana la 5 stele , cu all inclusive. Alte taxe te pot costa in jur de 130 euro, separat de pretul biletului. Beneficiezi de bilet de avion, cazare la hoteluri intre 3 si 5 stele, precum si asistenta si ghid in limba romana.

Austria, preferata acestei ierni

Pentru ca s-a terminat perioada sarbatorilor si inca este zapada, profita de ofertele propuse pentru Austria. Iubitorii de ski au ocazia sa se distreze pe partiile austriece la preturi promotionale, care coboara sub 100 euro. Astfel, pentru un sejur de 7 nopti platesti 88 euro de persoana. In suma intra cazarea la un hotel de 4 stele, cu demipensiune. O alta posibilitate este sa inchiriezi un apartament. Pentru aceeasi durata trebuie sa scoti din buzunar numai 130-150 euro. Golm, Montafon, Austria, winter 2007

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea