Vacante

#vacanta #timp liber #cursuri

Vacante din care ai ceva util de invatat

Vacantele constituie cel mai potrivit moment pentru a invata ceva din placere. Exista numeroase oferte de vacanta care includ diverse Cursuri din domenii diferite, cu scop distractiv, dar si didactic. Petrecerea timpului liber este mai eficienta, mai utila si mai atractiva decat o vacanta pasiva. Unele cursuri si experiente ofera amintiri foarte frumoase celui care se intoarce acasa. Alte cursuri pot oferi chiar cunostinte utile, care pot sa fie folosite in vederea unui stil de viata mai bun.

Iata cateva exemple de vacanta din care ai ceva util de invatat:
 

Cursuri culinare: circuite si tururi ale mancarii, bauturii si dulciurilor
 

Cei care nu au Timp sa se inscrie la cursuri de gastronomie in timpul anului o pot face in vacante. Atunci cand vizitezi un oras sau o regiune precum Bruxelles, Toscana, Province ai posibilitatea sa descoperi cultura locala prin preparatele culinare ale acesteia. In Bruxelles, de exemplu, te poti inscrie la un tur al ciocolatei. Acesta include vizite in fabrici si magazine de ciocolata, prezentari si informatii despre istoria ciocolatei belgiene, ateliere de lucru cu ciocolata, demonstratii in fabrici.

In Rusia vodka este bautura-vedeta, iar turistii au posibilitatea sa se inscrie la tururi dedicate acestei bauturi alcoolice si sa participe la lectii de gatit. Circuitele la crame apartin tarilor cu traditie in arta vinului, precum Franta sau Italia.
 

Vacante cu adrenalina - test drive
 

Cei care au carnet de conducere si isi doresc o experienta memorabila pot alege un pachet de vacanta care include un test drive cu o masina de Formula 1. Pe Coasta de Azur, in Franta, se afla cea mai renumita scoala de F1 din lume. Turistii primesc echipamentul necesar, asista la o prezentare despre tehnica de pilotare si au parte de un stagiu de pilotaj la volanul unui monopost de Formula 1.
 

Invata limbi straine
 

Nu este niciodata prea tarziu sa inveti sau sa aprofundezi o limba straina. In tari precum Italia, Marea Britanie, Portugalia sau Franta exista scoli de renume care organizeaza cursuri de limbi straine . Te poti inscrie chiar si la cursuri individuale, cursuri intensive, cursuri de limba straina pentru afaceri, turism, drept, medicina etc. Pe langa aceste cursuri, programele includ si evenimente sociale, excursii, vizite la muzee si altele.


Sursa foto: aboutmycity.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea