Vacante

#craciun #revelion #circuite #europa #piete de craciun

Vacante de Craciun 2010 si revelion 2011 la agentiile de turism

Pentru sarbatorile de iarna 2010 – 2011, operatorii de turism isi atrag clientii prin preturi mici si pachete inedite. Bulgaria este una dintre cele mai ieftine destinatii pentru revelion, in timp ce Viena face parte dintre preferatele romanilor pentru Craciun. Pentru a raspunde unui public cat mai larg, unele agentii transforma o destinatie religioasa intr-una laica si pluseaza printr-o vedeta din Romania care participa la program.


Israelul laic, un circuit inedit cu Florin Piersic


Israelul este una dintre cele mai vizitate tari ale lumii, datorita celor trei religii (crestina, musulmana si iudeica) care au aici locuri sfinte, de pelerinaj. Pentru romani, principala atractie a Israelului este tot cea legata de religie. Cu toate acestea, exista operatori de turism care vor sa ofere vacante in Israel combinand multiplele atractii ale tarii intr-un singur program. Astfel, in 7 zile vizitezi Ierusalimul pentru suflet, Marea Moarta pentru trup si Tel Aviv pentru spiritul plin de viata.

“Florin Piersic a fost in Israel de 37 de ori. Asadar, cu acest revelion, el va vedea Israelul a 39-a oara. Am dorit o abordare laica a acestui program. Vedem Tel Aviv-ul, unul dintre cele mai mari orase ale Israelului. Vizitam Ierusalimul, care va fi prezentat de ghid printr-o abordare culturala si istorica, dar unde cine doreste poate merge sa se inchine la locurile sfinte. Apoi este Marea Moarta, aflata la 416 metri sub nivelul marii si unde se fac unele dintre cele mai bune tratamente cu namol si saruri” ne-a explicat Camelia Busuioc, manager al agentiei Galtour.

Un circuit de 7 zile (6 nopti) costa 950 euro de persoana. Rezervarile facute pana pe 5 noiembrie includ o reducere de 5%.


Austria si Viena sunt destinatii cautate pentru sarbatori
 

Doua dintre cele mai solicitate destinatii pentru sarbatorile de iarna sunt Viena si Austria. De asemenea, exista interes pentru Cipru. “De sarbatori, propunem turistilor Ciprul, unde avem cereri multe, revelion in Austria si, dupa inceputul noului an, schi in Austria”, ne-a spus Crinela Prigolan, reprezentant al agentiei Karpaten Turism. O vacanta la schi in 2011 costa de la 375 euro de persoana, conform aceleiasi agentii. In ceea ce priveste Craciunul, o minivacanta de 3 nopti in Viena costa de la 145 euro de persoana. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele.
 

Bulgaria, o destinatie ieftina pentru revelionul 2011
 

Una dintre cele mai atractive destinatii din strainatate pentru revelion o reprezinta Bulgaria, unde preturile sunt foarte mici. Astfel, o vacanta de Anul Nou in aceasta tara costa de la 216 euro de persoana, conform agentiei Karpaten Turism. Un astfel de pachet asigura 3 nopti de cazare cu ultra all inclusive intr-un hotel de 3 stele din Obzor, pe litoralul bulgaresc. Cei care merg in statiunile montane, platesc de la 169 euro de persoana pentru un revelion la schi in Bulgaria.
 

Circuite la pietele de Craciun din Europa
 

Unele dintre cele mai atractive oferte de sarbatori sunt vacantele la pietele de Craciun din Europa. Gasesti circuite precum “Turul pietelor de Craciun” sau revelioane in metropole precum Praga, Viena sau Paris.

Un tur al pietelor de Craciun, de exemplu, implica o vacanta de 10 zile, timp in care vizitezi Viena, Praga, Salzburg, Munchen, Rothenburg, Nurenberg, Budapesta. Un astfel de tur costa 399 euro de persoana, conform agentiei Interra Travel.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea