Vacante

#halkidiki #mamaia #nessebar #litoral 2009 #vara 2009

Vacanta pe litoral in vara 2009

In aceasta perioada poti sa-ti planifici vacanta pe litoral pentru concediul din vara. Operatorii de turism inca mai propun reduceri pentru rezervarile facute pana in martie-aprilie. Iti prezentam in continuare cateva variante pentru vacanta de vara 2009 pe litoral.

Hotelurile, agentiile si operatorii de turism au inceput deja sa propuna pachete de vacanta in statiunile romanesti de la Marea Neagra. Pentru a fi cat mai convingatori, operatorii propun diverse servicii, facilitati sau reduceri. Una dintre metode o reprezinta reducerile de early booking, pe de o parte si ofertele incluse in programul Inscrieri Timpurii, pe de alta parte. In ambele se acorda reduceri de pana la 15%-20% pentru rezervarile si platile facute pana la o anumita data. Detalii gasesti in articolul Programul ANAT de anticriza, Inscrieri Timpurii, aduce oferta de vara 2009.

Alte servicii gratuite propuse sunt o noapte in plus, aer conditionat, internet, camera cu vedere, sala de fitness etc, toate acestea daca ne luam vacanta din timp. Astfel, pentru perioada iulie-august 2009, un sejur de 7 nopti in Mamaia costa 1308,04 lei de persoana, conform agentiei Active Travel . Oferta asigura cazarea cu 3 mese pe zi intr-un hotel de 3 stele, camera dubla cu TV, minibar, aer conditionat si vedere spre lac. Oferta este valabila pana pe 31 martie 2009.
In statiunea Venus, un sejur de 6 nopti incepe de la 569.25 lei de persoana, conform agentiei Academic Travel. Pachetul asigura cazarea intr-un hotel de 4 stele cu mic dejun si acces gratuit la internet si in sala de fitness.

Vacanta de vara in Nessebar

Nessebar hotelStatiunea Nessebar se afla pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, in regiunea Burgas. Gratie succesului acestei statiuni, si-a castigat renumele de “Perla Marii Negre”. In apropierea ei, la aproximativ 2 km, se afla Sunny Beach, printre cele mai mari statiuni ale Bulgariei. Complexele hoteliere din Nessebar iti pot oferi servicii de calitate la preturi accesibile. De exemplu, daca stai la un hotel de 5 stele, beneficiezi de plaja privata cu foisoare dotate cu mobila din ratan si perdele albe de voal, diverse tipuri de piscine si bazine, camere spatioase si curate si foarte multa mancare si bautura, in cazul ofertelor all inclusive.

Daca esti un pasionat de istorie, in Nessebar vei avea ce sa faci. Orasul antic Nessebar este unul dintre cele mai vechi din intreaga Europa, zona sa veche (old town) avand cam 9000 de ani. Gratie cladirilor sale istorice, Nessebar a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO in 1983.

Daca alegi un hotel de 4 stele, gasesti camere in iulie-august de la 68 euro pe noapte, conform agentiei Laguna Tour. Oferta asigura cazarea cu all inclusive, iar pentru copiii cu varste sub 2 ani, se ofera gratuitate. Daca rezervi o vacanta pana pe 31 martie si o achiti pana la data de 8 aprilie, primesti un discount de 8%, de early booking.

Vara 2009 pe plajele din halkidiki

HalkidikiAlaturi de Bulgaria, Turcia si Tunisia, Grecia este una dintre destinatiile cele ami rentabile ca pret, servicii si facilitati pentru petrecerea timpului liber. Peninsula Halkidiki, aflata in sud-estul Salonicului, este una dintre cele mai cuprinzatoare destinatii, daca ne gandim la golfurile stancoase, plajele nisipoase, varfurile muntoase cu paduri de pini, insulitele si arhitectura in stil macedonean.

Peninsula este formata din trei brate: Athos, Sithonia si Kassandra . Exista numeroase posibilitati de a-ti face un program diversificat: vizita la Templul lui Ammon Zeus, seri grecesti, excursie in Sithonia, Salonic, Meteora, croaziere, vizite cu degustare in zonele viticole, etc.

In perioada aprilie-mai 2009, pentru un apartament de 2-3 persoane in Halkidiki platesti 31 euro pe noapte, iar in iulie-august, 69 euro pe noapte. Oferta asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 4 stele, conform agentiei Auris Travel.

Halkidiki - video

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea