Vacante

#venetia #oferte vacanta #agentie de turism # vacanta venetia #help travel #pachete turistice vennetia

Vacanta la Venetia, orasul iubirii, cu 174 de euro de persoana!

Concediul de anul acesta poate fi unul memorabil pentru tine. Agentia de turism Help Travel iti pune la dispozitie o ofera imbatabila pentru un sejur de vis la Venetia, orasul iubirii, cu pachete turistice ce pornesc de la 175 de euro/persoana. In low season, tarifele pentru aceasta detinatie romantica sunt cu pana la 50 de euro mai mici, cu operatorul Help Travel.

Agentia Help Travel are un mesaj important pentru tine: este timpul sa iti vacanta, intr-o destinatie fascinanta, unde sa vezi locuri noi si sa te relaxezi cat pentru un an intreg. Venetia fascineaza prin relieful nemaivazut, bucataria apetisanta si obiectele turistice unice in lume.


Ce poti vizita in Venetia

Atmosfera romantica din Venetia se impleteste idilic cu frumusetile locului, observabile din gondola sau prin plimbari la pas. Basilica di San Marco, cea mai cunoscuta biserica din orasul italienesc al iubirii, este o demonstratie sublima a arhitecturii bizantine. In Piata San Marco, poti gasi cafenele si buticuri superbe, dar si o zona libera de trafic.

Marele Canal, in forma de "S" si lung de aproximativ 3,8 km lungime, delimiteaza si cel mai luxuriant cartier din Venetia, cu case construite in secolele XIII-XIII. Palatul Dogilor impresioneaza prin arhitectura gotica venetiana, iar castelul Ca' d'Oro este cea mai frumoasa cladire de pe Marele Canal.

Nu poti rata nici insula San Giorgio Maggiore, Podul Rialto de 7,5 m inaltime si 3 sensuri de mers, Muzeul de Istorie Navala, Palatul Grassi, Cartierul Burano (un mic sac pescaresc cu peisaj multicolor), Casa lui Marco Polo, Laguna Venetiei si Parcul Aqualandia.


Vacanta ieftina la Venetia, prin Help Travel

Daca ti-am deschis apetitul pentru vizitarea orasului dintre ape, este bine sa stii ca Agentia Help Travel iti ofera posibilitatea unei vacante in aceasta destinatie populara, cu preturi pornind de la 175 euro/persoana.

Tariful cuprinde cazare de 3 nopti la un hotel de 3 stele, bilet de avion cu bagaj de mana inclus, check in online si taxe de aeroport incluse. La cerere, poti solicita mai multe nopti.

Oferta este valabila in perioada 1 iunie - 30 octombrie 2013, in limita locurilor disponibile! Pentru informatii despre alte destinatii de vacanta, gasesti pe Help Travel si articole informative.

Agentia Help Travel poate fi gasita in Bucuresti, la adresele Bd.Stefan cel Mare, nr.35, bl.31, sc.4, ap.118, parter , sector 2 sau Galeria Militari Shopping Center AUCHAN: Bd. Iuliu Maniu, nr.560 , sector 6, Bucuresti – incinta Auchan.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea