Vacante

# vacanta schi #destinatii de vacanta #vacanta

Vacanta la schi in aceasta iarna? 7 destinatii perfecte pentru impatimitii acestui sport

Atunci cand vrei sa mergi in vacanta si iti doresti sa gasesti varianta perfecta pentru a practica un sport specific iernii, poti sa cercetezi destinatiile care sunt recunoscute pentru cele mai bune servicii si cele mai frumoase peisaje, incluzand muntii pe care ii adori si alte directii importante. Iata sapte destinatii perfecte pentru tine daca vrei o vacanta la schi in aceasta iarna:

1. Val d'Isere, Franta

Sursa foto: crystalski.co.uk

Aceasta este o destinatie plina de turisti si destul de scumpa, insa este un paradis pentru orice om care adora sa schieze. Este un loc unde pantele sunt perfecte si unde schiorii se pot bucura de aventura si frumusetea locului. Pentru ca vacanta sa fie perfecta, se poate aminti si de viata de noapte care are multe variante si este recunoscuta pentru distractie. Se poate sa te cazezi la Hotel Le Brussel’s, unde exista piscina, SPA si o terasa superba.

2. Cervinia, Italia

Sursa foto: pixabay.com

Ispitirea acestui loc este inimaginabila. Este plina de zapada de buna calitate pentru a schia si este chiar in plina vara o destinatie pentru acest tip de sport. Aici vei gasi cel mai mare parc de zapada din Europa. Poti sa stai la Hermitage Hotel and SPA pentru o experienta placuta.

3. Verbier, Elvetia

Sursa foto: pixabay.com

Este cunoscut ca fiind cel mai glamour si luxos loc pentru schiat din intregii Alpi, asadar atrage o clientela vesela si tanara, care se bucura de cluburile VIP si de show-uri de moda. Poti sa te cazezi la W Verbier, unde nu vei regreta nimic din ceea ce vei experimenta.

4. Zermatt, Elvetia

Sursa foto: anadventurousworld.com

Acest sat alpin este pozitionat intr-o localitate extrem de sus ca inaltime. Are multe aspecte care sunt moderne si care atrag prin frumusetea lor si centrarea pe a oferi clietilor o atmosfera potrivita pentru o vacanta speciala. Hotelul Firefly este o alegere perfecta pentru aceasta destinatie a impatimitilor de schi. Aici nu sunt masini, iar carutele cu cai sunt alegerea celor mai multi turisti pentru transport.

5. Kitzbühel, Austria

Sursa foto: pixabay.com

La numai 2 ore de Munich, aceasta destinatie de schi are tot ce are nevoie, incepand cu hotelurile la moda, pana la partiile impresionante pentru cei pasionati de sporturile de iarna, scoli de schi moderne. Poti alege sa stai la Hotel Schloss Lebenberg, care este un castel medieval impresionant, avand servicii care atrag turistii in fiecare an sa revina.

6. St. Moritz, Elvetia

Sursa foto: alpineluxurychalets.com

Aceasta este cea mai veche destinatie de iarna din Europa si este la fel de exclusivista precum suna. Este cunoscuta ca avand un climat de sampanie, soarele stralucind 322 de zile pe an si avand o clima uscata. Aici de face shopping de calitate si restaurantele sunt foarte bine cotate. Poti sa locuiesti la Badrutt’s Palace Hotel, din 1896.

7. Courchevel, Franta

Sursa foto: pixabay.com

Aici sunt patru sate care sunt interconectate intr-un mod inedit, prin troutuar incalzit. Sunt multe magazine chic si restaurtante impresinante, iar cei pasioanti de schi gasesc aici tot ce au nevoie. Poti locui la L’Apogee Courchevel.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea