Vacante

#obiective truistice paris # vacanta paris #vacanta copii #destinatii de vacanta #copii

Vacanta la Paris alaturi de copii? Iata ce obiective turistice trebuie sa bifezi

Parisul este una dintre cele mai mai atractii turistice, iar pentru copii poate fi o adevarata incantare, indiferent de varsta. Chiar daca parizienii nu sunt cunoscuti pentru ospitalitatea lor acestia adora copiii iar intregul oras este impanzit de locuri de joaca si atractii pentru cei mici. Asadar nu este loc de plictiseala!

Iata ce destinatii nu trebuie sa ratezi sub niciun chip cand pleci in vacanta alaturi de copii.

Muzee si galerii de arta

Copii se plictisesc rapid, asadar este important sa optezi pentru obiective turistice atractive pentru acestia. Muzeul National de Istorie Naturala este un loc perfect de vizitat alaturi de copii. Cei mici vor fi atrasi si de Muzeul de Magie sau de Galeriile Copiilor, un muzeu de stiinta special pentru cei mici.

Daca cei mici sunt pasionati de arta ii poti duce la Centrul Pompidou, unde cei mici pot participa la diferite workshopuri si evenimente dedicate lor. Si Muzeul Herbe organizeaza expozitii si workshopuri pentru copii.

Iar daca ajungi in Paris este musai sa vizitezi celebrul Muzeu Louvre. Aici se organizeaza, pentru copii, concursuri de cautare a comorilor.

Parcuri

Cand ai copii, plimbarile in parc sunt nelipsite din rutina zilnica, iar in Paris nu este loc de plictiseala. Cei mici se vor distra de minune in Gradinile Luxembourg, unde pot viziona spectacole de marionete, se pot juca in voie in spatiile special amenajate pentru ei sau pot calari ponei si se pot plimba cu barca.

Si Parcul Floral din Paris este un loc plin de atractii pentru cei mici. Aici, copiii pot participa la concerte, se pot catara pe panouri speciale sau se pot da pe tobogane foarte lungi.

O zi la Disneyland

Iar daca ai ajuns cu cei mici in Paris este musai sa vizitezi celebrul parc de distractii Disneyland. Cei mici vor fi incantati de personajele de desene animate care prind viata in acest loc magic. In plus se vor distra copios in timp ce se dau in caruseluri.

Sursa foto: fr.citypass.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea