Vacante

#paris #venetia #toamna

Vacanta in Venetia si Paris in toamna – iarna 2008

Sezonul rece aduce promotii si discounturi pentru ofertele de vacanta in Europa . Doua orase atractive pe toata durata anului si mult mai putin aglomerate in toamna si iarna sunt Venetia si Paris. Iti propunem cateva oferte speciale ale operatorilor de turism, valabile in aceasta perioada.

Oferte romantice in Venetia si Paris (toamna – iarna 2008)

Venetia1Daca nu ai vazut inca Venetia si ai un weekend liber, poti sa o vizitezi alaturi de persoana iubita. In luna octombrie, un pachet de 3 zile costa 589 euro de persoana, conform CMB Travel. Pretul include la baza biletul de avion Bucuresti – Venetia si 2 nopti de cazare cu mic dejun. Pe langa sejurul la un hotel de 4 stele cu facilitati de vip, ai asigurat un program romantic, inclus in bilet. La sosire, ti se ofera o bautura de bun venit. Weekendul romantic in Venetia include si o plimbare de 40 de minute cu gondola, care te ia direct de la hotel. Seara primesti o cina la lumina lumanarilor.

Daca vrei sa vezi imprejurimile Venetiei, poti profita de excursia in Murano, inclusa in pachet. Aceasta insulita mica intruchipeaza, inca din secolul al XIII-lea, industria fabricarii sticlei de Venetia. Din Venetia se poate ajunge pe insula Murano cu vaporetto sau cu un taxi acvatic (barca cu motor). De la Catedrala Sf Marcu pana in Murano, o calatorie dureaza 10 – 15 minute. Gasesti magazine care vand diverse produse din sticla de Murano , de la bijuterii la obiecte de design interior.

O minivacanta in Paris te costa 461 euro, conform aceleasi agentii. Pe langa transportul cu avionul si cazarea intr-un hotel de 4 stele, in pachet ai incluse o sticla de vin servita in camera, o cina la restaurantul hotelului si o plimbare pe Sena. Pentru ca in octombrie vremea este rece in Paris, iti recomandam sa stai in partea de jos a vaporasului, care este inchisa. Plimbarile pe Sena costa in general 8 – 9 euro de persoana si asigura un ghid in mai multe limbi de circulatie internationala. De la bordul vasului, vei putea sa fotografiezi cele mai importante obiective turistice ale Parisului, situate de o parte si de alta a Senei: Statue de la Liberte, Tour Eiffel , Grand Palais, Les Invalides, Musee d’Orsay, le Louvre, Place de la Concorde, la Conciergerie, Notre Dame, Bibliotheque Nationale de France.

Colier sticla de MuranoPentru a te inscrie la o oferta romantica in Venetia sau Paris, conditia este sa alegi un sejur de 3 zile si 2 nopti care sa includa noaptea de sambata spre duminica, intr-o perioada in care nu au loc targuri sau evenimente speciale in Venetia sau Paris.

Oferte promotionale

Un avantaj in extrasezon il reprezinta preturile mici la cazare. In noiembrie gasesti promotii la hotelurile venetiene, cu preturi care incep de la 25 euro de persoana, pe noapte. Astfel, la Hotel Mary, oferta de early booking propune o camera dubla cu mic dejun, o ora de internet si o harta a Venetiei, totul la pretul mentionat.

Daca vrei sa stai chiar in centrul orasului, poti alege Hotel Torino, cu aceeasi categorie de 3 stele.  In functie de numarul de nopti inclus in sejur, oferta propune diverse bonusuri: un tur cu gondola, o sticla de vin italienesc, o cina venetiana traditionala, etc.

Canalul Sf Martin ParisDaca preferi varianta autocarului, o vacanta de 10 zile asigura vizite in orasele de pe traseu, pana la destinatie: Budapesta, Viena, Salzburg si Strassbourg. O vacanta in Paris te costa 529 euro, la inceputul lunii noiembrie, conform Interra Travel. Se ofera transferuri gratuite la Sibiu, Ploiesti si Bucuresti. Pe langa transport si cazarea in hoteluri de 3 stele, ai incluse in pret cate un tur de oras in fiecare metropola mentionata, vizitele din program si insotitorul de grup.

La o companie de linie, un bilet de avion pentru Venetia costa in jur de 120 euro de persoana. La low cost, preturile ajung la 1 euro + taxe. Conform unui comunicat Blue Air, incepand cu 26 octombrie 2008, un nou zbor va fi disponibil, pe ruta Bucuresti  si Arad– Treviso Venetia. Pana pe 25 octombrie 2008 , un bilet low cost Bucuresti Paris Beauvais costa 1 euro + taxe.

Mai multe informatii despre gondola venetiana, vizita la Tour Eiffel si plimbare pe Sena gasesti in articolul Cat te costa cele mai romantice obiective turistice.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea