Vacante

#travelmax.ro # vacanta grecia #oferte grecia #oferte vacanta vara

(P) Vacanta in Grecia: oferte pentru toate buzunarele cu travelmax.ro

Mai ai ceva de asteptat pana sa pregatesti bagajele si sa pleci in vacanta de vara spre insorita Grecie, insa pana sa "decolezi", este indicat sa gasesti si sa rezervi cea mai tare oferta existenta pe piata! Stai! Cautarea ta deja a luat sfarsit! Daca Grecia este tinta ta pentru sezonul estival din 2012, atunci nu vei gasi nicaieri oferte mai convenabile decat pe travelmax.ro .

 

Insula Corfu


Corfu, una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Grecia, te asteapta in sezonul estival cu o multime de oferte, pentru toate gusturile si buzunarele.

Preturile la hotelurile de 5 stele incep si de la 31.57 euro (Hotel Aquis Corfu) si ofera cazare cu demipensiune, ceea ce inseamna ca ai atat micul-dejun, cat si cina incluse.

Mai multe informatii despre ofertele din Insula Corfu gasesti pe Travelmax.ro!


 

Insula Thassos


Daca doresti sa petreci in stil traditional grecesc , Insula Thassos din Grecia iti pune la dispozitie seri grecesti memorabile, precum si o serie de monumente istorice si destinatii turistice care merita sa fie admirate in zona (Manastirea Archangelou).

Hotelurile de 3 stele din zona, care pun la dispozitie o mare varietate de servicii si conditii excelente de cazare, ofera camere si la 24.97 de euro pe noapte (Hotel Anemos Studios), pentru ca altele, de 5 stele (Hotel Ilio Mare Beach) sa te faca cu greu sa rezisti in fata pretului de 33.33 euro/noapte. Cum unde? Pe travelmax.ro, sectiunea Grecia – Insula Thassos.


 

Halkidiki

Halkidiki este o peninsula, aflata in partea de sud a orasului Thessaloniki, din nordul Greciei. Plajele cu nisipul fin, golfurile mici ascunse, orasele istorice si satele pitoresti sunt locatii care fac deliciul turistilor.

Statiunile din Halkidiki ofera servicii de cea mai buna calitate. De exemplu, poti alege sa petreci un sejur cu mic dejun la Hotel Polichrono Beach 3* - Polichrono cu 13.55 euro / noapte sau cu demipensniune la Hotel Philoxenia Bungalows 3* - Psakoudia incepand cu 20.02Euro/noapte. daca preferi un hotel de 4* poti alege oferta de nerefuzat a Hotelului Ammon Zeus cu tarife incepand de la 25.96 Euro cu demipensiune.



Cu asa oferte, cum sa te decizi?! Intra pe travelmax.ro, ia la puricat toate ofertele din zona Halkidiki si nu numai si alege-o pe cea mai convenabila pentru tine!

Da like paginii site-ului TravelMax pe Facebook pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi, ieftine si atractive oferte pentru vacantele de peste an!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea