Vacante

# destinatii de vacanta februarie # luna indragostitilor # vacanta febrarie #destinatii de vacanta #vacanta

Vacanta in februarie? 8 destinatii perfecte

Luna februarie este o luna plina de romantism si iti poate lumina starea de sprit cu cateva destinatii de vacanta inedite. Si ce poate fi mai frumos decat sa evadezi alaturi de persoana iubita intr-o destinatie insorita, unde sa uitati de zilele friguroase din tara. Iata opt destinatii de vacanta perfecte pentru indragostiti si nu numai!

Mendoza - Argentina

Sursa foto: davidsbeenhere.com

Iti recomandam vara din Argentina, mai exact, din Mendoza. Orasul este renumit nu numai pentru faptul ca este poarta de intrare in tara vinului argentinian, ci si pentru faptul ca este o destinatie plina de oportunitati de distractie. Sfarsitul lunii februarie vine cu festivalul Vendimia care sarbatoreste recolta de struguri.

Ibiza - Spania

Sursa foto:pixabay.com

De data aceasta iti propunem o destinatie unde luna februarie este cel mai bun moment pentru a admira migdalii infloriti si a te delecta cu tapasurile si bauturile care sunt foarte ieftine. Este momentul in care mesele sunt oferite la jumatate de pret si, totodata, inceputul lunii vine cu un Carnaval si cu parade fascinante.

Cartagena - Colombia

Sursa foto:pixabay.com

In Cartagena vei fi fascinat de amalgamul culturilor spaniole si latine din Caraibe. Orasul de pe litoralul columbian este o adevarata sarbatoare pentru simturi si te va impresiona cu vilele coloniale galbene, palmieri, citricele si cocktail-urile cu rom. Strazile abunda in picturi murale stralucitoare, muzicieni vagabonzi si cluburi de dans in care stilurile afro-caraibiene se intalnesc cu salsa.

Bahia - Brasil

padondenosvamos.com

Luna februarie este timpul carnavalului in Brazilia, dar sa stii ca Rio de Janeiro nu este singura unde se petrece. Salvador cu capitala Bahia, statul nord-estic si locul de nastere al culturii afro-braziliene, gazduieste in aceasta perioada festivitati mai mari, mai lungi si cu un impact mai mare. Trupele de tobosari circula pe strada si canta muzica axe, traditionala in aceasta regiune - un amestec de reggae, merengue si salsa.

Bahamas

Sursa foto:pixabay.com

Ce zici de o plaja alba si straluctitoare in Bahamas, la 25 de garde Celsiu? Acum te poti bucura nestingherit de nisipurile curate, un stil de viata relaxant si strazile din secolul al XVIII-lea. Profita de liniste si fa o plimbare descult pe plaja Pink Sands, ia in considerare un curs de scufundari dupa prinz pe insula Harbour sau petrece dupa-amiaza cu un mojito.

Sri Lanka

Sursa foto: pixabay.com

Nisipul bej matasos si hotelurile somptuoase de pe coasta de Sud din Sri Lanka starnesc deseori invidia vecinilor sai din Asia de Sud. Bucura-te de plajele vestice insorite inainte ca musonul maha sa loveasca. Incepe cu capitala istorica, Colombo, si continua pe coasta cu orasul colonial Galle. Pe drum nu uita sa te bucuri de fructele de mare servite in restaurante.

Senegal

Sursa foto: afrotourism.com

Senegalul a dansat intotdeauna in ritmul unui tambur de sabar si a atras aventurierii cu fauna sa deltica, mancarea picanta si scena infloritoare a artei contemporane. Plajele aurii au transformat-o intr-un loc inedit de surfing, iar februari eset cel mai bun moment pentru a prinde niste valuri mari.

Malaezia

Sursa foto: tripadvisor.com

Malaezia ofera un periplu de incantari pentru vizitatorul trecator: capitala ultra-moderna hedonista a lui Kuala Lumpur, coasta insorita cu plaje tropicale care pot rivaliza cu cele din Thailanda, arhitectura fermecatoare in Georgetown si o bucatarie uimitoare in Peranak in Malacca. In februarie vei gasi cerul albastru pe plajele Langkawi si Penang si in intreaga peninsula centrala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea