Vacante

#brazilia #obiective turistice #rio de janeiro #vacanta brazilia #help travel

Vacanta in Brazilia: Obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in Rio de Janeiro

Brazilia este una dintre tarile care trebuie sa se regaseasca nu doar pe lista de destinatii de vacanta pe care le ai planificate in viitor, ci si pe lista cu lucruri de facut o data-n viata. Voia buna, vitalitatea, plajele vibrante, ritmurile de samba si petrecerile fara egal de pe strazile celui mai important oras turistic din Brazilia - Rio de Janeiro - ofera o experienta unica si debordanta oricarui turist care indrazneste sa patrunda in spiritul latino-american.


Cu peste 10 milioane de locuitori ospitalieri si plini de voie buna, Rio de Janeiro este orasul care atrage ca un magnet atentia si curiozitatea turistilor de pretutindeni, prin varietatea de distractii si experiente inedite pe care le ofera.

Rio de Janeiro reuseste, cu succes, sa satisfaca preferintele si exigentele oricarui tip de turist - sejururi estivale pe faimoasele plaje Copacabana si Ipanema pentru cei dornici de relaxare la soare, pelerinaje religioase pentru credinciosi si dansuri si petreceri de neuitat, pentru cei care asteapta cu sufletul la gura celebrul Festival de la Rio.

Din bogatia de culturi si simboluri pe care le ofera "A Cidade Maravilhosa" (Orasul Minunat), asa cum mai este supranumit Rio de Janeiro, iti sugeram cateva dintre cele mai importante obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi in vacanta ta in Brazilia.


Rezervatia Tropicala Tijuca

Daca vrei sa descoperi o flora si o fauna cu totul aparte, atunci Rezervatia Tropicala Tijuca este obiectivul turistic care te va tine cu sufletul la gura, pe toata durata vizitei prin parcurile tropicale urbane care o impanzesc.


Muntele Corcovada si statuia lui Iisus

Statuia lui Iisus de pe varful Muntelui Corcovada este unul dintre cele mai cunoscute si fascinante monumente ale lumii. Este, ca insemnatate si valoare, pentru Rio de Janeiro ceea ce este Statuia Libertatii pentru New York.

Este situata la nu mai putin de 710 metri deasupra marii si poate fi observata din toate colturile orasului. Panorama superba si peisajele inedite pe care le poti admira pe varful Corcovada ofera turistilor o experienta de neuitat.


Gradina Botanica

Sa nu crezi ca daca vizitezi Rezervatia Tijuana, ai reusit sa acoperi toata flora deosebita care se regaseste pe meleagurile Braziliei.

Gradina Botanica din Rio de Janeiro iti ofera una dintre cele mai mari colectii de plante tropicale si amazoniene din lume, reusind sa atraga atentia si admiratia chiar si a turistilor care nu sunt mari iubitori de plante sau flori.


Stadionul Maracana

Ca in multe alte tari ale lumii, si in Brazilia, sportul-rege este considerat fotbalul. Rio se mandreste cu unul dintre cele mai mari si mai frumoase stadioane ale lumii, Maracana (peste 100.000 spectatori), dar si cu o legenda care a facut istorie in fotbal: Maradona.


Obiective culturale

Devoratorii de cultura au cu ce sa se indeletniceasca in timpul calatoriei in Rio. Printre cele mai importante obiective culturale de vizitat se numara Teatrul Municipal, Biserica Sao Benta, Palatul Guanabara si Muzeul de Arta Moderna.

Daca te-ai convins ca este cazul sa faci toate aranjamentele si sa-ti rezervi o vacanta pentru a experimenta si sa savura aceasta tara deosebita, agentia Help Travel iti pune la dispozitie pachete de 7 – 10 nopti, o combinatie intre petrecaretul Rio de Janeiro si bronzatul Buzios, pachete cu zbor din Bucuresti, cu tarife incepand de la 1260 euro/ persoana/ pachet (toate taxele incluse).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea