Vacante

# idei de vacanta # vacanta exotica #revelion #vacanta revelion #vacanta

Vacanta exotica, petrecere la ski sau sarbatoare in stil romanesc: cum petreci in noaptea de Revelion 2016-2017?

Revelionul bate la usa, iar agentia de turism TUI TravelCenter si-a suplimentat lista de oferte cu destinatii care mai de care mai atragatoare, la preturi competitive. Daca anul acesta iti doresti sa petreci Revelionul pe o plaja exotica, intr-un loc insorit, poti opta, la recomandarea expertilor in turism de la TUI TravelCenter, pentru destinatii precum Dubai, Maldive, Mauritius, Republica Dominicana sau Cancun. In cazul in care vrei sa pleci de acasa, dar nu te lasa inima sa calatoresti prea departe de tara natala, poti alege un pachet turistic in Bulgaria si iti poti petrece noaptea dintre ani pe cele mai frumoase statiuni montane bulgaresti. Nu in ultimul rand, daca esti manat de spiritul tau traditional si de dorul de autenticitatea unei distractii romanesti, TUI TravelCenter vine in intampinarea ta cu propuneri deosebit de tentante pentru un revelion chiar la tine in tara.

Revelion in destinatii exotice

Excentricul Dubai este una dintre cele mai populare destinatii pentru Revelion 2016-2017. TUI TravelCenter vine cu o paleta larga de pachete de calatorie, pentru toate buzunarele. Daca esti dispus insa sa bagi mana mai adanc in buzunar pentru un Revelion de neuitat, poti alege Hotelul Carlton Palace, de cinci stele. Pachetul contine sapte nopti de cazare cu mic dejun, bilete de avion si transferuri incluse pentru un pret care incepe de la 2790 euro pentru doua persoane, cu tot cu taxe de aeroport.

FOTO Forbes

Daca alegerea ta pentru un Revelion 2016-2017 exotic este Maldive, TUI TravelCenter iti propune hotelul Adaaran Club Rannalhi, de patru stele. Acesta, situat in centrul orasului Male, la mica distanta de cele mai importante atractii turistice, dispune de nici mai mult, nici mai putin de 128 de spatii de cazare amenajate in bungalouri pe plaja si in apa. Un pachet cu cazare la Adaaran Club Rannalhi include sapte nopti de cazare in regim all inclusive, bilete de avion, taxe de aeroport si transfer, totul pentru un pret care incepe de la 5156 euro de persoana.

In Mauritius, un pachet de Revelion pentru doua persoane poate ajunge la 3530 euro cu taxe de aeroport incluse pentru sapte nopti de cazare la Labourdonnais Waterfront Hotel, de cinci stele. Acest pachet de calatorie mai include mic dejun, bilete de avion si transferuri.

Tot pentru cei care se dau in vand dupa destinatii exotice, o propunere interesanta este un sejur de Revelion 2016-2017 cu destinatia Republica Dominicana, la hotelul de patru stele Vista Sol Punta Cana Beach Resort. Hotelul se afla situat pe coasta de est a Republicii Dominicane, in Punta Cana si functioneaza in sistem all inclusive. Astfel, oaspetii beneficiaza de cazare pentru sapte nopti in regim all inclusive, bilete de avion, transferuri si taxe de aeroport contra sumei de 3224 euro.

O destinatie spectaculoasa este si Cancun, din Mexic. Un pachet turistic la hotelul de cinci stele The Royal Playa Del Carmen, situat pe Riviera Maya, poate fi disponibil la pretul de 5734 euro pe site-ul TUI TravelCenter. Tariful include sapte nopti de cazare in regim all inclusive, bilete de avion, transferuri si taxe de aeroport.

Revelion "aproape de casa"

FOTO Gregory Tour

Daca iti doresti un Revelion intr-o statiune de montana din apropierea tarii, Bulgaria poate fi ideala pentru tine. O optiune de cazare este Hotelul Tanne, de patru stele, situat la baza muntilor Pirin, in orasul Bansko, unde se afla cele mai bune partii din tara. Hotelul, cu un aspect traditional, fiind realizat din piatra si lemn, pune la dispozitia turistilor, printre altele, programe de muzica live si o gama variata de preparate din bucataria locala, dar si europeana. Un pachet turistic la Hotelul Tanne poate fi cumparat la pretul de 326 de euro pentru doi adulti si include cazare pentru patru nopti cu mic dejun.

Revelion chiar in Romania

Un Revelion in Romania 2016 - 2017, pe plaiurile natale, nu are cum sa fie un esec. Frumusetea padurilor pudrate cu zapada in miezul iernii si aerul curat de munte vor da un aer de poveste vacantei tale. Poti alege Hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata, de patru stele, situat in inima Transilvaniei, la 500 de metri de lacul Ursu, un lac heliotermic cu apa sarata unic in Europa. Hotelul dispune de propria baza de tratament si zone de relaxare unde poti gasi o piscina interioara cu apa dulce, una cu apa sarata, solarium, baie cu aburi, jacuzzi si sauna finlandeza.

Un pachet turistic de Revelion 2016-2017 la acest hotel include cazare pentru patru nopti cu mic dejun, cina bufet suedez in noaptea de Revelion si acces nelimitat pe 1 ianuarie la centrul SPA al hotelului, la un pret de 898 de euro pentru doi adulti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea