Vacante

#vacanta cu familia #paris #disneyland #parcuri de distractie

Vacanta de poveste: Disneyland-ul francez

A venit vara si posibilitatile de distractie sunt nenumarate. Pentru turistii care isi vor petrece vacanta impreuna cu familia, una dintre posibilitatile de divertisment o reprezinta parcurile de distractie europene. Ne-am gandit sa va prezentam Disneylandul francez, pentru ca este potrivit pentru adulti si copii, fiind totodata o destinatie ofertanta pentru oricine vrea sa vada o mare metropola europeana ca Parisul.

masini , Efecte speciale din Armageddon si alte programe.
 

Unde stam si mancam la Disneyland
 

Pentru euro de persoana si include 3 nopti de cazare cu mic dejun si acces gratuit in parcuri pe toata perioada sejurului. Copiii cu varste mai mici de 7 ani au cazarea gratuita, in camera cu doi adulti.

Un alt pachet special conceput pentru o vacanta la Disneyland rezerva copiilor tai o surpriza inca din momentul in care ajung in hotel. Cei mici  vor fi intampinati de personajele Disney. Un sejur de 3 nopti include cazarea la 3 stele cu mic dejun si accesul gratuit in ambele parcuri, pe toata perioada sederii. Pretul este de 431 euro.

In interiorul complexului se gasesc restaurante cu bucatarie americana, franceza, internationala, italiana, texana, snacks-uri si restaurante cu produse marine. De asemenea, exista bufete, baruri si unitati de autoservire . Preturile sunt intre 11 si 35 euro de persoana.

Tot in cadrul parcurilor sunt amenajate locuri speciale pentru ingrijirea celor mici, Baby Care Centers, unde se pun la dispozitia turistilor cuptoare cu microunde, incalzitoare pentru biberoane, toalete echipate pentru schimbarea bebelusilor si alte facilitati. De asemenea, exista centre (Lost Children Point) unde poate fi anuntata pierderea unui copil in multime, daca cel mic se rataceste.

Turistii care stau in Paris au posibilitatea sa aleaga un tur la Disneyland, de la 79 euro de persoana. Aceasta suma asigura un tur de o zi cu transfer cu autocarul din Paris in parcul de distractii si intrarea la la Walt Disney Studios Park sau la Disneyland Park.

Programul de vara al Disneyland Park-ului incepe pe 5 iulie si se sfarseste pe 31 august, pracul fiind deschis in fiecare zi pana la orele 23.00 p.m.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea