Vacante

# vacanta romania # vacanta grecia #paste #vacanta #vacanta de paste

Vacanta de Paste, pe ultima suta de metri! Profita acum de cele mai bune oferte

Mai sunt doar cateva zile pana la Paste. Daca nu ai reusit inca sa-ti faci planuri, poti profita acum de ultimele reduceri pentru vacantele de Paste. Iata unde poti petrece o vacanta de vis in urmatoarea perioada.

Paste 2017 in Grecia

Sursa foto: flickr.com

Daca vrei sa vizitezi Grecia, poti opta pentru o vacanta in Paralia Katerini. O vacanta in perioada 13-17 aprilie costa 685 lei/persoana. Pachetul include transport cu autocarul, mid dejun si cazare la Hotel Panorama de trei stele. Pe langa acestea, turistii vor mai beneficia de asistenta turistica in limba romana si ghid insotitor.

Te vei putea bucura de o vacanta de vis, in care ai inclusa o excursie la Muntele Olimp dar si un tur al orasului Salonic. In Salonic vei putea admira Biserica Sf. Dumitru, Piata Aristoteles, Turnul Alb, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd. Egnatia.

Totodata, doritorii pot opta pentru o excursie optionala la Kalambaka unde poti vizita renumitele Manastiri Meteora, incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO.

Participarea la slujba de Inviere este optionala. Doritorii pot opta si pentru un mic dejun traditional de Paste, contra unei sume de 25 de euro de persoana.

Paste 2017 in Romania

Sursa foto: discoverbucovina.info

Inca mai poti gasi cazare pentru vacanta de Paste si in Romania. Aici te poti bucura de o vacanta de vis, in locuri in care traditiile sunt pastrata ca la carte, inca din cele mai vechi timpuri. Destinatiile preferate de romani sunt Maramuresul, Bucovina si Predealul. De exemplu, in Predeal, pretul unei vacante de trei nopti, la o pensiune, este de 480 de lei de persoana. Din oferta nu lipsesc traditionalele mese de Paste, cu specialitati romanesti.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea