Vacante

#paste 2022 #vacanta paste #destinatii de vacanta #paste #vacanta

Vacanta de Paste 2022. Unde poti evada pentru a scapa de frigul din Romania

De Paste vrei sa mergi intr-un loc calduros, la plaja? Din fericire, restrictiile de calatorie s-au redus, astfel incat poti merge in aproape orice destinatie de vacanta. Ai grija insa, ca inainte de a-ti rezerva o vacanta sa verifici restrictiile de calatorie din tara respectiva. Desi Romania a renuntat la orice restrictii, in alte tari sunt cerute in continuare dovada vaccinarii si/sau teste PCR.

Si pentru ca se apropie cu pasi repezi vacanta de Paste, cu 4 zile libere, poti planifica o vacanta intr-un loc calduros, unde sa te bucuri de plaja. Poti alege chiar un sejur scurt, sau poti pleca timp de o saptamana, daca iti mai iei doua-trei zile de concediu.

Iata unde poti calatori de Paste

Grecia este una dintre cele mai ieftine si accesibile destinatii de vacanta. In plus, daca nu esti aadeptul plajelor te poti plimba pe faleza, poti vizita diverse obiective si te poti bucura de cultura greceaca atat de indragita. In aceasta perioada a anului, temperaturile normale sunt cuprinse intre 16 si 25 de grade.

Este perioada perfecta pentru a vizita Atena, capitala Greciei, dar si alte locatii care in sezonul cald, cand temperaturile ajung la 40-45 de grade sunt dificil de vizitat. Prin urmare, daca iti place sa te plimbi toata ziua, profita de aceasta perioada de primavara.

Soare si plaja in Europa

Vrei sa te bucuri de soare si de plaja? Insulele calduroase ale Europei te asteapta! Destinatii precum Mallorca, Ibiza, Corsica sau Malta sunt perfecte pentru aceasta perioada a anului. 

Destinatii exotice

In schimb, daca iti doresti sa mergi intr-o vacanta exotica, unde sa te bucuri de plaje cu nisip fin, apa cristalina si sa admiri pestii viu colorati din apa, poti alege destinatii precum Mauritius, Barbados, Seychelles sau Maldive. Aceste insule exotice sunt mirifice si excelente pentru o vacanta relaxanta, la plaja, unde peisajele sunt de vis. In plus, in functie de destinatia aleasa te poti bucura de peisaje de vis cu jungle luxuriante, care se contopesc cu plajele superbe sau, poti intra in mijlocul traditiilor locului, localnicii intampinandu-te cu bratele deschise.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea