Vacante

#litoral #vacanta #litoral romanesc #destinatii de vacanta #vacanta 1 mai #vacanta paste #1 mai 2013

Vacanta de 1 mai si Paste pe litoralul romanesc

Vremea frumoasa anuntata pentru 1 mai si preturile neschimbate fata de anul trecut atrag din ce in ce mai multi turisti pe litoralul romanesc. Deoarece mai sunt doar cateva zile pana la minivacanta de 1 mai si locurile de cazare se ocupa rapid, acum este momentul sa iti planifici vacanta de primavara pe litoral.


Vacanta de 1 mai in Mamaia

Mamaia este si anul acesta la mare cautare printre turisti, mai ales ca preturile sunt pentru toate buzunarele. Pentru o noapte de cazare la un hotel de 3 stele din Mamaia, preturile pornesc de la 60 de lei de persoana, in timp ce pentru o noapte de cazare la un hotel mai luxos, de 4 stele, preturile pornesc de la 100 de lei de persoana. Daca dispui de un buget generos pentru vacanta de 1 mai si vrei sa te cazezi la un hotel de 5 stele din Mamaia, trebuie sa scoti din buzunar cel putin 300 de lei pe noapte.

Hotelierii au pregatit si pachete turistice pentru vacanta de 1 mai si Paste. Astfel, prin agentia Nefertiti Travel, pentru 3 nopti de cazare la un hotel de 3 stele din Mamaia, platesti 270 de lei de persoana, in pret fiind inclus micul dejun.

Trebuie sa stii ca, daca alegi pachete turistice la hoteluri de 4 sau 5 stele din statiunea Mamaia, poti beneficia de spa, fitness si piscina, dar si de masa traditionala de Paste. Preturile pornesc de la 320 de lei pe noapte pentru o camera dubla.


Vacanta de 1 mai in Eforie Nord

Hotelierii din Eforie Nord au pregatit preturi speciale pentru vacanta de 1 mai si Paste. Astfel, pentru 5 nopti de cazare la un hotel de 4 stele din Eforie Nord, platesti 275 de lei de persoana prin agentia Estella Travel. In acest pret este inclus 1 pranz sau o cina gratuita, acces gratuit la spa, piscina, jacuzzi si fitness.


Vacanta de 1 mai in Jupiter

Daca vrei o vacanta de 1 mai si de Paste pe litoralul romanesc, trebuie sa stii ca gasesti preturi atractive pentru cazare in statiunea Jupiter. Pentru un sejur de 5 nopti la un hotel de 3 stele, fara masa inclusa, platesti 287 de lei de persoana prin agentia Best Tourism.


Vacanta de 1 mai in Costinesti

Distractia specifica statiunii Costinesti atrage si anul acesta o multime de turisti. Daca vrei si tu sa te cazezi in aceasta statiune, este bine sa stii ca preturile pentru vacanta de 1 mai si de Paste pornesc de la 200 de lei. Prin agentia Mareea, 3 nopti de cazare la un hotel de 3 stele din Costinesti costa 207 lei de persoana.

O noapte de cazare in vacanta de 1 mai la Vama Veche si Neptun costa cel putin 80 de lei la un hotel de 3 stele.

Sursa foto: wakpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea