Vacante

#paris #new york #destinatii de vacanta #oslo #zurich #orase scumpe #hoteluri ieftine

Vacanta cu buget limitat! Hoteluri ieftine in orase scumpe

Visul tau este sa vizitezi orasele de lux ale lumii, insa bugetul limitat face imposibil un astfel de sejur? Afla ca fiecare oras de lux dispune spatii de cazare si hoteluri accesibile, pentru toate buzunarele, astfel incat tot mai multi turisti sa se bucure de frumusetile si atractiile acestor destinatii turistice high-level! Descopera cateva hoteluri ieftine in cele mai importante orase de referinta ale lumii!

1. Paris - HI matic

Paris este una dintre cele mai vizitate si scumpe capitale ale lumii, unde o noapte la hotel ajunge, in medie, la 500 de euro pe noapte.

Hotelul HI matic din Paris, situat in vecinatatea Pietii Bastiliei, pune la dispozitia turistilor care vor sa viziteze capitala luxului preturi accesibile de cazare. O noapte de cazare, plus mic-dejun, ajunge pana la 155 de euro pe noapte, un pret modic pentru tarifele acestui oras.

2. New York - The Jane

Ai posibilitatea sa pleci in vacanta in New York, insa bugetul tau contrasteaza cu preturile si viata scumpa de acolo? Chiar daca este considerat unul dintre cele mai scumpe orase din lume, New York-ul ofera locuri de cazare pentru toti iubitori stilului de viata american. Situat in West Village, o zona deloc departe de celebrul Manhattan, The Jane este un hotel nepretentios, dar foarte confortabil, care ofera preturi de cazare la doar 99 de dolari pe noapte.

3. Oslo - Ellingsens Pensjonat

Daca esti in cautarea unui loc de cazare ieftin in luxoasa capitala a Norvegiei, hotelul Ellingsens Pensjonat este alegerea ideala pentru tine. Situat intr-o zona linistita, la cativa pasi distanta de o linie de tramvai care te duce prin majoritatea atractiilor turistice locale, hotelul ofera o atmosfera calda si prietenoasa, la pretul de doar 145 de euro pe noapte, pentru o camera dubla. Pretul poate parea piperat, insa pentru nivelul de trai care se gaseste in Norvegia, este mai mult decat generos si accesibil, Oslo fiind una dintre cele mai scumpe capitale ale Europei.

4. Zurich - Zum Guten Gluck

In cazul in care preferi sa te bucuri de frumusetile si obiectivele orasului Zurich mai mult decat de conditiile din camera de hotel, Zum Guten Gluck este hotelul pe care trebuie sa-l contactezi pentru sejurul tau. Chiar daca nu ofera bai private, ci "la comun", hotelul este foarte ingrijit si nu iti scoate din buzunar mai mult de 75 de euro pe noapte. In conditiile in care un sandwich poate ajunge sa coste pana la 20 de euro, pretul de cazare oferit de hotel este mai mult decat generos si accesibil.

Sursa foto: splendia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea