Vacante

#masina personala #vacanta #masina

Urmeaza sa pleci in vacanta cu masina personala? Inlocuieste aceste piese auto pentru a avea siguranta unui drum fara peripetii!

Anul acesta nu a inceput foarte bine, avand in vedere pandemia de Coronavirus si toate masurile ce au fost luate pentru a ne proteja sanatatea. Nimeni nu s-a mai gandit la vacante sau escapade la munte si la mare in acele momente, insa acum, cand lucrurile s-au mai calmat si cand am invatat sa ne protejam, putem sa visam din nou la concedii.

Daca vrei sa nu ai emotii in ceea ce priveste vacanta de vara aceasta, iti recomandam sa alegi ca destinatie Romania. Avem o tara superba si nu o spunem doar pentru ca este cea in care locuim. Din fericire, foarte multe obiective turistice sunt usor de accesat astazi, avand in vedere ca s-au construit sau reabilitat unele drumuri. Ce-i drept, inca exista minusuri, nu o sa negam, iar infrastructura este departe de a fi una buna, insa cu putina organizare, te poti bucura de un concediu perfect chiar si in Romania.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi zona pe care vrei s-o vizitezi (sau poate chiar optezi pentru un circuit turistic) si sa iti organizezi zilele de vacanta astfel incat sa te poti bucura de cat mai multe activitati. Si bineinteles, mai trebuie sa alegi mijlocul de transport ideal pentru tine. Noi iti recomandam masina personala, deoarece iti va asigura confortul de care ai nevoie si iti va permite sa vizitezi orice doresti, oricand doresti (chiar si sa te abati de la traseu daca este nevoie).

Inainte de a pleca in vacanta, este bine sa verifici masina si sa inlocuiesti anumite piese daca este necesar. Acest lucru te va feri de neplaceri si iti va permite sa te bucuri in siguranta de vacanta mult asteptata. Pentru o mai buna organizare, poti comanda piesele auto dintr-un magazin online, iar acestea vor veni direct la tine acasa. Comandand online, vei gasi tot ce iti doresti si te vei bucura de piese calitative la preturi foarte bune. Poti cumpara piese auto VW, BMW, Ford, Renault si multe altele in doar cateva minute, direct de pe telefonul mobil. Nu te mai tinem in suspans, asa ca in continuare iti vom prezenta piesele auto pe care este bine sa le inlocuiesti inainte de o vacanta.

Incepem lista de recomandari cu stergatoarele. Poate nu te-ai astepta, insa stiai ca specialistii in domeniu recomanda schimbarea lor macar o data pe an? Ideal ar fi de doua ori pe an (primavara si toamna), insa daca le schimbi imediat inainte de a pleca in vacanta este perfect. Stergatoarele trebuie schimbate la cel mai mic semn de uzura (cand scartaie la contactul cu parbrizul sau cand il zgarie).

Placutele de frana sunt extrem de importante pentru siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic. Desi se recomanda schimbarea lor la un anumit numar de kilometri, in realitate nu trebuie sa astepti, ci sa acorzi atentie reactiei masinii. In momentul in care observi ca masina franzeaza mai greu, programeaza-ti o vizita la service! Daca nu le-ai mai schimbat de ceva timp, inainte de a pleca in vacanta este momentul ideal pentru a achizitiona noi placute de frana.

Filtrele auto trebuie schimbate periodic, astfel incat masina sa functioneze optim si sa nu ai neplaceri in ceea ce priveste piesele deteriorate din cauza acestora. Inainte de vacanta, asigura-te ca filtrele importante ale masinii sunt noi: filtrul de polen, filtrul de aer, filtrul de ulei, filtrul de particule si filtrul de combustibil ar trebui sa se regaseasca pe lista ta de cumparaturi.

Dupa ce ai verificat aceste piese, poti spune ca masina ta este pregatita pentru vacanta. Am vrea sa stim care sunt piesele pe care le verifici sau schimbi inainte de un drum lung cu masina!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/FdsD8m8zA8s

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea