Vacante

#targ de turism #targuri de turism #targ turistic #turism #operatori de turism #holiday market #targul de turism al romaniei #kings holiday

Unde se desfasoara targurile de turism din primavara 2010

Primavara 2010 aduce multe targuri de turism, atat in capitala cat si in alte orase importante din Romania. Vizitatorii vor avea astfel mai multe ocazii sa gaseasca cea mai buna oferta de vacanta, mai ales ca operatorii aduc pachete speciale, cu reduceri si bonusuri, pentru cei care cumpara in perioada de desfasurare a respectivului eveniment.

Indiferent cand ai de gand sa calatoresti, iata locatiile in care poti sa gasesti cea mai potrivita vacanta pentru tine:

 

Targul de Turism Holiday Market

Un nou targ de turism isi va deschide portile in acest an, in Romania. Este vorba despre Holiday Market (Targul de Turism al ANAT), aflat la prima sa editie. Evenimentul se va desfasura intre 18-21 martie 2010, la Palatul Parlamentului.

“Vom avea alături de noi, ca şi expozanţi, agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurări medicale, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor state, parteneri internaţionali, autorităţi locale, precum şi  Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, la un eveniment care va găzdui prezentări de destinaţii, seminarii, Forumul de bune practici, prezentări oferite de Sponsori” a declarat Corina Martin, Preşedinte ANAT, pe site-ul oficial al targului, targuri-anat.ro.

 

Targul de Turism al Romaniei (TTR) 2010

Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei se desfasoara intre 25-28 martie 2010 la Romexpo. Ca in fiecare an, poti gasi pachete de vacanta pentru primavara si, in special, pentru vara 2010, oferte promotionale si oferte speciale, cu reduceri disponibile in perioada de desfasurare a targului.

Detalii gasesti pe site-ul oficial: targuldeturism.ro.

 

Targul de Turism Transilvania

Daca te afli in Cluj, in perioada 9-11 aprilie 2010 poti sa-ti gasesti cea mai buna oferta de vacanta pentru vara 2010 si nu numai la Targul de Turism al Transilvania. Acesta se desfasoara in cel mai mare mall din Transilvania, Polus Center.

editia de vara reuneste agenti de turism, hoteluri, asociatii de turism, centre de informare turistica, publicatii de specialitate si companii de transport . Targul face parte din proiectul Touristica. Detalii despre acest targ gasesti pe site-ul oficial touristica.ro.

 

Targul de Turism Timisoara

Cei care sunt din Timisoara sau care viziteaza orasul in perioada 16-18 aprilie 2010 vor putea vizita targul de turism desfasurat aici. Sub numele Shop-ul de Vacanta, evenimentul se va desfasura in Iulius Mall Timisoara si va aduce vizitatorilor oferte de vacanta in destinatii exotice, oferte de curse charter (charter direct din Timisoara), oferte promotionale, valabile in perioada targului, destinatii de weekend etc. Detalii gasesti pe site-ul oficial advents.ro.

 

Kings Holiday, Targ de turism exclusivist

In perioada 16-18 aprilie 2010 are loc la Word Trade Center  (in zona Plaza), cea de-a doua editie a targului de turism Kings Holiday, singurul targ dedicat pietei de turism exclusivist. Ofertele prezentate sunt concepute pentru perioada de vacanta 1 Mai si pentru vara 2010.

Vizitatorii gasesc aici pachete de vacanta in destinatii diversificate, de la carnaval in croaziera la safari si spa.
Detalii despre participanti gasesti pe site-ul oficial al evenimentului, bdobc.ro/kings.
 

Targul de Turism Editia de Primavara

La Romaero Baneasa, ANAT organizeaza Targul de Turism Editia de Primavara. Targul se desfasoara intre 6 si 9 mai 2010. Detalii despre eveniment vor fi publicate pe site-ul oficial targuri-anat.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea