Vacante

#Rusalii litoral #oferte Rusalii #vacanta Rusalii #rusalii

Unde putem merge in vacanta de Rusalii cu bani putini

Doua saptamani ne mai despart de minivacanta de Rusalii. Romanii sunt si anul acesta in cautarea sejurului perfect, iar agentiile de turism vor sa-i ajute cu cele mai avantajoase oferte. Printre cele mai cautate destinatii se numara, ca si in ultimii ani, litoralul bulgaresc. Iata ce alte destinatii puteti alege pe ultima suta de metri.

 

1. La mare in Bulgaria

Primul loc in destinatiile externe preferate de romani este ocupat de statiunile de pe litoralul bulgaresc. Fie ca vorbim despre Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena sau Varna, tarifele pornesc de la 116 lei, pentru doua zile de cazare cu mic-dejun. Puteti arunca o privire pe oferta aici.

Pentru doua nopti cu masa in regim all-inclusive, preturile pornesc de la 210 lei/persoana, pentru cazare la hotel de 3 stele si ajung pana la 328 lei pentru hoteluri de 4 stele.

Hotelurile din Bulgaria au si oferte avantajoase pentru familii, astfel ca pentru pentru adulti si 2 copii cu varsta pana in 12 ani va puteti bucura de un sejur de trei nopti la pretul de 555 lei. Aici puteti achizitiona oferta de familie.

2. Litoralul grecesc

Si destinatiile grecesti sunt in topul preferintelor romanilor, iar Creta una dintre cele mai cautate. Pentru Rusalii, puteti opta pentru un sejur de sapte nopti, cu avion si demipensiune la un pret avantajos. O astfel de excursie ar costa 1.295 lei, de persoana. Un astfel de sejur last-minute puteti gasi aici.

La plaja in Romania

Daca intentionati sa va bronzati si nu doriti sa treceti granita pentru asta, puteti alege o minivacanta pe litoralul din Romania. Pentru doua nopti de cazare in statiunea Eforie Nord, veti plati 140 lei de persoana.

Daca preferati statiunea Mamaia, pretul pentru doua nopti de cazare cu mic-dejun inclus ajunge la aproximativ 159 lei/persoana. De asemenea, in aceste preturi, gazdele au pregatite pentru turisti mai multe surprize, cum ar fi: masaje de relaxare, muzica live si spectacole.

Mai multe oferte pentru litoralul romanesc se afla aici.

Vacanta la munte

Daca preferati aerul curat si natura, cu siguranta ofertele la munte sunt pe placul dumneavoastra. Asadar, puteti opta pentru Moeciu de Sus, unde pentru doua nopti de cazare pentru doua persoane platiti doar 119 lei, pe care o veti gasi aici. Si cei mici vor fi incantati de vacanta, mai ales pentru ca gazdele ofera plimbari cu poneiul pentru acestia.

Nordul Moldovei

Peisajele de exceptie, cat si renumitele manastiri construite de marii domnitori si boieri moldoveni reprezinta atractii turistice recunoscute chiar si peste hotare. Sa nu mai spunem de binecunoscutele preparate traditionale moldovenesti, la care nimeni nu poate rezista. Daca esti in cautarea unui astfel de sejur, este bine sa stii ca acesta costa 260 de lei si poate fi achizitionat chiar de aici.

Voi ce buget aveti pentru vacanta de Rusalii?

Sursa foto: wildwoodsnj.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea