Vacante

#shopping #viena #cipru #paris

Unde facem shopping de iarna

In sezonul de iarna turistii care stau bine cu finantele au posibilitatea sa gaseasca cadouri de sarbatori pentru cei dragi si sa achizitioneze produse la preturi foarte atractive in vacantele lor.
 
Pot merge la cumparaturi in preajma Craciunului, in pietele si targurile de Craciun deschise in marile metropole europene. Turistii au la dispozitie si mall-urile si marile centre comerciale. Dupa revelion, ianuarie si februarie sunt doua luni atractive pentru cei care doresc sa profite de perioada reducerilor.


shopping atractiva


Larnaca si, in general, Cipru, nu fac parte dintre cele mai cunoscute destinatii de shopping. Cu toate acestea, aici gasesti magazine mari cu haine, incaltaminte, mobila, electronice si altele. Reducerile au loc de doua ori pe an, in iarna si in vara. Pentru cumparaturi la preturi mici, trebuie sa mergi in Cipru incepand din prima saptamana a lunii februarie, cand se deschide sezonul de shopping. Larnaca este o destinatie foarte atractiva, oferta fiind una destul de bogata. Orasul este celebru pentru piesele sale din ceramica. Gasesti magazine multe in Athinou Avenue.

Ciprul este o destinatie de shopping foarte atractiva pentru doamne. Ele gasesc aici dantela lucrata manual, perdele , fete de masa, produse din matase naturala, renumita dantela Lefkara , produse din piele, argintarie si bijuterii. De fapt, arta bijutierilor reprezinta o veche activitate pe aceasta insula, practicata si in perioada miceniana. Tot doamnele vor gasi in Cipru obiecte din portelan sau cristal si parfumuri la preturi atractive. Alte produse pe care le poti achizitiona sunt vinurile locale si bauturile spirtoase.

O vacanta de o saptamana la shopping te costa intre 500 si 700 euro de persoana. Pachete includ de obicei biletul de avion, transferul de la aeroport, cazarea cu regimul de masa ales si asistenta turistica.


Shopping intr-o destinatie mereu la moda, Viena


Viena este unul dintre cele mai vizitate orase europene de catre turistii romani, atat pentru obiectivele sale turistice, cat si pentru shopping. Putini sunt cei care ajunsi in Viena nu fac o vizita si pe la celebrul centru comercial Parndorf. Aici se gasesc mai mereu oferte promotionale.

Sursa foto:karntnerhof.coUna dintre principalele artere de shopping este Mariahilfer Strasse. De asemenea, pe stradutele pietonale ale Vienei exista o multime de magazine, de la boutique-urile marilor designeri de moda la magazine cu piese de arta. Mai poti face cumparaturi pe Vaci Utca, o strada cu magazine cu marci cunoscute precum Promod, Max Mara, H&M.

 

Un alt loc este centrul comercial City Shopping Sud, considerat unul dintre cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Se gasesc magazine ale brandurilor Zara, Mango, Lacoste sau Hugo Boss.

In noiembrie si decembrie poti face cumparaturi si in numeroasele piete de Craciun deschise in Viena. O vacanta de shopping vienez te costa in jur de 200 euro, pentru 5 zile cu autocarul.


Parisul iarna: dragostea trece prin .. buzunar


Perioada de reduceri este reglementata de stat pentru doua momente ale anului: unul in vara si unul in iarna. In sezonul rece, perioada de reduceri incepe undeva dupa Craciun. In iarna 2011, aceasta va incepe pe 11 ianuarie si va dura pana pe 15 februarie.

Cei care se vor afla in Paris in aceasta perioada vor avea ocazia sa cumpere haine si produse de marca a caror reduceri pot sa depaseasca 70% in unele cazuri. Vei gasi haine, lenjerie, produse cosmetice, incaltaminte si multe altele.

Poti vizita Galeriile Lafayette sau vechile si celebrele Les Halles. Gasesti mai multe detalii pe site-ul oficial dedicat shoppingului in capitala Frantei.

O vacanta de 4 zile in Paris, in ianuarie, te costa in jur de 300 euro. Pretul asigura biletul de avion si cazarea cu mic dejun.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea