Vacante

Un Kusadasi de 5 stele in primavara – vara 2008

kusadasi se bucura de faima printre orasele de la Marea Egee , gratie atractivitatii sale turistice. Plajele lui sunt vizitate an de an de milioane de turisti, care cauta sejururi pe litoral sau vor sa viziteze zona. Aici se afla unul dintre cele mai bine conservate situri antice din lume, Efes. Casa Sfintei Fecioare Maria reprezinta o alta atractie din Kusadasi.

 

Un tur de o zi in Kusadasi costa in jur de 60 USD, pentru un grup de pana la 14 persoane. Pentru doua persoane pretul este de 195 USD, fiecare. In acesti bani sunt incluse ghidul si intrarile la obiectivele turistice. Printre acestea se numara orasul Efes, Templul Zeitei Artemis, Casa Fecioarei Maria , Sf. Ioan. Turul dureaza aproximativ de 8 ore.

 

kusadasi o2Ce servicii si facilitati aduc hotelurile de 5 stele in Kusadasi

 

Amatorii de sporturi nautice au posibilitatea sa aleaga din diversele variante, inclusiv cursuri la o scoala de scufundari. Practicarea sporturilor de apa este disponibila contra cost. Hotelurile de 5 stele pun la dispozitia turistilor plaje private cu ponton. Aqua park-urile din Kusadasi sunt unele dintre cele mai mari din lume si ofera copiilor oportunitatea de a inota alaturi de delfini. Daca vrei sa vezi un spectacol, trebuie sa faci rezervare din timp.

 

Se pot practica si alte sporturi, de la tenis de masa la tenis de teren cu nocturna, baschet, etc. Pe plaja si piscina proprie saltelele, umbrelele si sezlongurile se ofera gratuit. Hotelurile au programe artistice si de animatie in timpul zilei si seara.

 

kusadasi 03Pe langa sauna, jacuzzi sau sala de fitness, trebuie sa incerci macar o data baia turceasca. Astfel de centre ofera masaje si tratamente pentru persoane de toate varstele, folosind produse marine si uleiuri exotice.

 

Un relaxare si tratament pentru maini si picioare. Durata este de o ora si 45 minute, iar pretul ajunge la 105 euro de persoana.

 

Cat costa cazarea la 5 stele in Kusadasi

 

In lunile aprilie si mai, octombrie si noiembrie, preturile la cazare sunt mici, pentru hotelurile de 5 stele. O camera dubla costa 29 euro pe noapte, pentru ofertele all inclusive. In a doua parte a lunii mai si inceputul lui iunie, in septembrie si octombrie, platesti cam 34 euro pe noapte. Varful de sezon aduce scumpiri de pana la 57 euro.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea