Vacante

#seven star aviation #india #circuit #turismul romanesc

Turismul romanesc va fi promovat in India

Potrivit publicatiei Extress Travel World, o companie indiana, Seven Star Aviation, va promova turismul romanesc in aceasta tara indepartata.

 

Se pare ca este primul operator turistic care incearca in mod programat sa vanda produse romanesti pe piata indiana. Compania seven star aviation este in tratative cu United European Airways, cu scopul de a initia curse aeriene directe intre Bucuresti - Ahmedabad si Bucuresti - News Delhi. Alte tratative se desfasoara cu autoritatile de granita si Consulatul Romaniei, astfel incat sa se rezolve cat mai usor problema vizei.

Calcutta IndiaDaca totul va functiona cum trebuie, noile oferte vor fi disponibile incepand cu luna august a acestui an. “Romania are un amestec de plaje, statiuni montane si balneoclimaterice. Este o destinatie cunoscuta pentru terapia cu namol. In 2006-2007, aproximativ 2000 de turisti indieni au vizitat Romania, cei mai multi preferand statiunile balneoclimaterice si terapiile cu ape minerale", a declarat Nailesh Mashru, presedintele companiei indiene.

In Romania, un circuit in India in cataloagele agentiilor de turism ajunge la 2750 euro de persoana. In pachet intra o vacanta de 21 de zile, cu bilet de avion, cazare in hoteluri de 4 stele cu mic dejun, bilet de tren la clasa I, transport cu autocarul, plimbare cu elefantul in Jaipur, plimbare cu vaporasul in Benares, un ghid local si un insotitor de grup. Alte cheltuieli vin din taxele de aeroport (aproximativ 245 euro de persoana), taxa de viza , asigurarea medicala, obiectivele turistice, excursiile optionale, asigurarea storno.

Templu IndiaInformatii despre viza

Potrivit Ambasadei Indiei la Bucuresti, orice nationalitate straina, inclusiv copiii, trebuie sa detina o viza la intrarea in India. Ambasada isi rezerva dreptul de a decide durata vizei respective. Se poate aplica personal, mergand la ambasada. Formularele pentru viza sunt puse la dispozitie gratuit de catre aceasta institutie. Le poti descarca si de pe site-ul oficial, aici.Durata unei sederi de scurta durata in India este de 90 de zile. Pentru taxa de viza se plateste o suma de150 RON.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea