Vacante

#concerte #vacante concert #turism de concert #concerte 2009 #pachete de vacanta la concerte #simply red #bruce springsteen #interra travel #pachete flexibile #bilet concert #del mar travel #bliss travel

Turismul de concert in 2009

Pentru a-si vedea interpretii favoriti, fanii din Romania au ocazia sa imbine un concert electrizant cu o minivacanta in Europa.

La capitolul destinatii si oferte inedite, printre cele mai vandute pachete turistice de la Targul de Turism al Romaniei (toamna 2008) au fost concertele din Europa, programate pentru 2009, potrivit unui comunicat de presa ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania).

Cine nu are timp sa caute cele mai bune oferte de transport si cazare si sa se ocupe de achizitionarea biletului de concert poate apela la o agentie de turism. In 2009, turismul de concert are in continuare fani, lucru care i-a convins pe operatori sa propuna pachete la spectacolele din Europa. Un astfel de pachet implica in medie o minivacanta de 2-3 zile, la hoteluri intre 3 si 5 stele, cu mic dejun.

pachete flexibile

Operatorii de turism au inteles necesitatea de a oferi turistilor romani posibilitatea de a-si crea propriul pachet de concert. Unii turisti isi doresc sa aiba asigurate printr-o singura oferta transportul, cazarea si biletul la concert. Pentru altii, un astfel de pachet le limiteaza optiunile. Pentru acestia din urma s-au creat pachetele flexibile, astfel incat acum ei pot achizitiona si separat biletul de intrare la concert.

De exemplu, pentru concertul U2 care va avea loc pe 12 iulie in Paris, turistii pot achizitiona serviciile si separat, inclusiv doar biletele la concert. "Pentru concertul U2 de la Paris, am creat doua pachete, unul cu Tarom si unul cu AirFrance, care s-au epuizat. Datorita cererii foarte mari, am hotarat sa suplimentam si chiar am reusit achizitionarea unui numar suplimentar de 70. Pe acestea le oferim, cu maxima flexibilitate si separat, nu numai intr-un pachet de servicii” ne-a explicat Alexandru Danciu, Managing Director la Interra Travel .

Pentru U2, biletul la concert cu loc pe scaun incepe de la 154 euro de persoana, conform agentiei Interra Travel, iar transportul cu avionul, de la 129 euro de persoana. Turistii pot opta pentru o camera la un hotel de 3 sau 4 stele, cu preturi care incep de la 50 si, respectiv, 70 euro pe noapte, conform aceleiasi agentii.

Vizioneaza in continuare videoclipul melodiei "One" :

vacante la concert in Praga si Viena

U2 liveSimply Red, Praga. Daca iti doresti o scurta iesire in Europa la sfarsitul acestei luni, poti merge sa vizitezi capitala Cehiei si sa participi la spectacolul Simply Red. Formatia sustine ultimul concert, dupa 2009 Simply Red nu va mai canta live, potrivit agentiei Bliss Travel . Formatia va sustine concertul in sala O2 Arena din Praga, pe 26 mai 2009.

Un pachet costa 386 euro de persoana si include transportul cu avionul, biletul la concert (categorie generala) si doua nopti de cazare cu mic dejun, potrivit aceleiasi agentii.

Bruce Springsteen, Viena. Viena este unul dintre cele mai vizitate orase de catre romani, in 2008. In special in perioada sarbatorilor de iarna metropola austriaca a ocupat un loc de frunte printre destinatiile cautate de turistii romani. Si anul acesta, cei care nu au ajuns inca in Viena pot sa o viziteze si, in acelasi timp, sa se bucure de un concert Bruce Springsteen, din cadrul celui de-al 47-lea turneu al sau.

Un pachet costa 296 euro de persoana, conform agentiei Del Mar Travel . Pretul asigura biletul de avion, biletul la concert (categoria a II-a cu loc pe scaun), taxa de livrare si 2 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele.

Mai multe oferte gasesti in articolul Vacante la concerte in 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea