INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Vacante

Turism pentru dinti

Conform ziarului britanic The Independent, un fenomen recent ia amploare in Europa : turismul dentar. Acest lucru se intampla din cauza preturilor la tratamentele dentare. Costurile sunt atat de diferite incat o obturatie de canal ajunge sa fie 156 euro in Marea Britanie si doar 8 euro in Ungaria. Marea Britanie, situate pe primul loc in topul preturilor de lux, este urmata de Italia si Spania. Se prevede ca acest fenomen sa creasca in continuare, atata timp cat diferentele vor fi majore la manopera si materialul folosit in diverse tari. Desi termenul de “ turism dentar ” este relativ nou in Romania, in tarile vestice acesta este un fenomen obisnuit. Clinicile private din Romania au oferte speciale de turism dentar. Ofertele au aparut pentru cetatenii straini sau romani stabiliti in strainatate. O alta categorie de clienti este cea a rudelor sau prietenilor pacientilor unei clinici anume. Se fac parteneriate intre firmele de turism si clinici, pentru a oferi clientilor asistenta inca de la sosire. Acestia sunt preluati de la aeroport si transportati la clinica. Li se ofera chiar tururi de oras si li se pot acorda programe personalizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea