Vacante

#concurs #editura litera #europa ghidul calatorului #concurs de turism #ghid de turism

Turism.acasa.ro si Editura Litera iti ofera volumul Europa. Ghidul calatorului

Turism.acasa.ro si te invita la concurs. Batranul continent al Europei reprezinta o destinatie de vacanta inepuizabila, gratie atractiilor turistice de aici. Daca vrei sa-ti petreci vacantele in tari europene si sa fii informat, participa la concurs si castiga unul dintre cele doua exemplare din volumul Europa. Ghidul calatorului, de la .

"Ghidul calatorului. Europa" va poarta prin cele mai frumoase locuri ale continentului nostru: orase, castele, catedrale , munti, lacuri, paduri, zone de coasta. Fiecare capitol prezinta o destinatie, cu atractiile ei speciale si sfaturi utile pentru calatorie. Hartile va ajuta sa gasiti obiectivele principale, iar fotografiile extraordinare va vor convinge ca merita vizitate. Barcelona lui Gaudi, ghetarii Islandei, fiordurile din Norvegia, castelele din Boemia, padurile Poloniei... toate va asteapta sa le descoperiti.

Europa nu inseamna numai contraste sau aventura. inseamna si secole intregi de cultura a unor mari orase:  Paris, Roma, Budapesta, Atena si Istanbul. Cartea aceasta va invita in cincizeci de locuri pe care le consider speciale. Ar fi putut fi cu usurinta cinci sute. Europa este o poveste care nu se termina niciodata.

 

Cum poti participa
 

 

Daca vrei sa castigi cartea, inscrie-te la concurs, dand click aici si raspunzand la intrebarea de pe forum.

Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri. Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa ai cont pe acasa.ro sau sa creezi unul, daca nu ai. Te poti inregistra aici pentru un nou cont.

Premiile puse in joc de Editura sunt 2 exemplare din volumul "Europa. Ghidul calatorului", de la Editura Litera.
 

Important!

 

NU SUNT LUATE IN CONSIDERATIE raspunsurile la concurs sub forma de comment la acest articol. Pentru a participa, va rugam sa raspundeti pe forum, conform procedurii mentionate mai sus!  Pentru a-ti acorda premiul, de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2010. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea