Vacante

#egipt #revelion #turcia #vacanta

Turcia sau Egipt: unde alegi sa petreci Revelionul anul acesta? Iata cateva oferte de la Hello Holidays!

Unde petreci Revelionul 2022-2023? Daca ti se pare prea devreme pentru aceasta intrebare, gandeste-te ca luna septembrie se apropie cu pasi repezi si va trece la fel de repede. Poate ai observat si tu ca lunile de toamna trec incredibil de repede. Pare ca ai clipit de 2-3 ori si deja este decembrie, intrebandu-te ce vei face de Craciun si Revelion. Pentru a evita sa ajungi in situatia in care nu stii ce faci de Revelion, cel mai bine este sa iti planifici o vacanta de acum.

 

Gandeste-te care este destinatia ta preferata, unde ai fost deja si poate pe care ai dori sa o revezi si pe timpul iernii. Sau care este destinatia in care iti doresti sa ajungi de ceva timp, dar nu ai avut ocazia pana acum. Daca nu ai inspiratie, iti spunem ca poti alege oricand oferte revelion 2022-2023 de la Hello Holidays. Pe site-ul agentiei de turism vei descoperi numeroase pachete turistice, iar in cele ce urmeaza iti vom prezenta doar cateva dintre acestea, care sigur vor fi si pe placul tau.

Spre exemplu, primele destinatii principale dintre care poti alege un sejur de Revelion sunt Turcia si Egipt. Aceste doua tari se afla in topul preferintelor romanilor pentru aproape tot timpul anului. Ambele tari au un sezon turistic foarte lung (in unele zone din Turcia te poti bucura de soare pentru mai bine de 300 de zile pe an). In plus, iernile sunt foarte blande in aceste tari, fiind mai mult vreme de primavara, astfel ca vei trai o experienta inedita la trecerea dintre ani. Pentru romani, Revelionul inseamna temperaturi scazute si ninsoare, asa ca petrecerea noptii dintre ani intr-o zona atat de calda va fi cu adevarat deosebita.

In cazul in care nu stii ce sa alegi dintre aceste doua tari, te sfatuim sa intri pe site-ul Hello Holidays, la categoria cu oferte de Revelion si sa studiezi foarte bine pachetele turistice. Ai la dispozitie inclusiv pachete cu transport cu autocarul, astfel incat vacanta ta va fi foarte usoara, deoarece nu te vei mai stresa ca poti pierde avionul. In cele ce urmeaza, iti prezentam cate o oferta din fiecare tara.

Pentru Turcia, iti recomandam un Sejur de 7 nopti cu autocarul, in Kusadasi. Pachetul turistic include 4 nopti de cazare intr-un resort de 5 stele, cu regim ultra all-inclusive si 3 nopti de cazare in hoteluri de 3 stele superior, cu mic dejun. De asemenea, poti opta si pentru diverse excursii optionale, ca sa petreci timpul liber in mod diferit.

Daca iti doresti Egipt, atunci iti recomandam un sejur de 8 nopti de cazare, cu avionul, la Bellagio Beach Resort & Spa, de 5 stele. Vei beneficia de regim all-inclusive, transport cu avionul, transfer de la si la aeroport si asistenta turistica.

Asadar, daca ti-am starnit curiozitatea, intra pe site-ul Hello Holidays si alege pachetul potrivit pentru Revelion!

Foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea