Vacante

Trei mii de turisti au vizitat Pivnitele Rhein&C 1892 din Azuga

Cele trei zile de Campionat International de Gatit in Aer Liber a adunat aproximativ 3000 de turisti. Concursul s-a desfasurat in perioada 29 februarie- 2 martie 2008 . Campionatul a coincis cu lansarea noii directii de promovare a culturii vinului lansate de catre cramele halewood - "Vinul e mai bun cand suntem impreuna". Halewood estimeaza ca activitatile din turismul viti-vinicol vor genera in 2008 cresteri cu 30% fata de 2007. Vinul romanesc atrage turistii O mare parte din incasarile concursului vin din vanzarea vinului, circa 30%, potrivit Halewood. Turistii au avut ocazia sa traiasca nemijlocit experienta productiei vinului si spumantului si sa afle cate ceva despre tehnologia de fabricatie si traditia vinului. Concursul a promovat turismul viti-vinicol prin cramele din tara. Spumantul Rhein Extra este recunoscut ca "Furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei" si a fost declarat cel mai apreciat supant de catre vizitatori. Detine dreptul de a inscriptiona pe eticheta blazonul familiei regale. Campionatul International de Gatit in Aer Liber a reunit bucatari profesionisti si amatori din Romania, Germania, Franta, Ungaria si Marea Britanie. Competitia s-a axat pe preparatele culinare reci si pe cele gatite in aer liber, la cean, plita si gratar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea