Vacante

#venetia #seychelles #sighisoara #hotel

Trei hoteluri romantice pentru tine si perechea ta

Pentru o vacanta romantica cu partenerul de viata, ne-am gandit sa va propunem 3 hoteluri de calitate, cu preturi variabile, in tara si in strainatate. O varianta este cea a unui hotel amplasat in centrul vechi al unui oras. Poti admira astfel de la fereastra camerei sau de pe terasa hotelului cladirile istorice si pietele vechi din jur, simtind parfumul local.

Hotel RialtoO alta varianta este sa alegi chiar un hotel amplasat intr-o cladire de epoca, cu o arhitectura bogata, care sa va aminteasca de o viata aristocrata.

Hotel Rialto, Venetia. Daca iti doresti un hotel romantic cu o foarte buna pozitionare, alege sa stai in venetianul Rialto. Situat in inima centrului istoric, artistic si comercial al Venetiei, Hotelul Rialto are vedere spre Grand Canal si se afla la numai 5 minute de principalele obiective turistice , magazinele orasului vechi si studiourile artistilor.

Interioarele reunesc stilurile moderne si cele traditionale venetiene, intr-o combinatie plina de romantism. Musafirii pot vedea de la balconul camerei Podul Rialto si gondolele care aluneca pe Grand Canal. O varianta potrivita pentru o vacanta romantica o reprezinta camerele in stil venetian de secol XVIII, care totodata iti ofera un maximum de confort.

In luna august poti beneficia de pachetul special pentru luna de miere, care include o sticla de vin tipic regional, Prosecco, mic dejun servit gratuit in camera, vizita gratuita la o fabrica de sticla in Murano, un voucher cu discount de 10% pentru cheltuieli si o invitatie la Cazinoul din Venetia. Pachetul de 4 zile pentru un cuplu costa 870 euro.

sunset-beach-seychellesHotel Sunset Beach Resort, Seychelles. Hotelul mic si cochet este situat pe o plaja privata in Glacis, in partea de nord-est din Male, principala insula din Seychelles. Daca iti doresti intimitate si apusuri de soare splendide, de care sa te bucuri alaturi de persoana iubita, hotelul de 4 stele Sunset Beach este o alegere potrivita. Acesta este recomandat cuplurilor aflate in luna de miere si celor care cauta vacante romantice in doi.

Daca alegi una dintre vilele de lux, beneficiezi de propria gradina privata, cu vedere panoramica asupra intregii zone. Va puteti relaxa in piscina hotelului, deasupra Oceanului Indian, sau, daca vreti sa aveti parte de aventuri, alegeti o zi de snorkelling. Pentru iubitorii de peste si fructe de mare, complexul ofera o bucatarie cu produse proaspete, la care se adauga fructele si legumele locale. Preturile sunt intre 320 si 920 euro pe noapte, in functie de facilitati.

Casa legendaHotel Casa Legenda, Sighisoara. Se spune ca Contele Dracula se intalnea aici cu o frumoasa curtezana . Poti alege una dintre camerele personalizate: Camera Contesei, Camera Veche, Camera Medievala, Camera Verde si Camera de Zestre. Interioarele au mobilier in stil baroc sau Louis Fillippe, cu usi masive din lemn si feronerie grea si obiecte de design care fac o atmosfera intima, de trecut si mister.

Cladirea datand din secolul al XVI-lea este situata pe una dintre strazile inguste si romantice ale Sighisoarei, in apropiere de Piata Cetatii si Biserica Franciscana. Preturile sunt intre 180 si 340 Ron pe noapte.

Indiferent ce alegeti, cautati pachetele speciale pentru cuplurile de indragostiti. Acestea sunt disponibile nu doar de Sfantul Valentin, ci pe toata durata anului. Veti avea parte de o vacanta in doi plina de rasfat.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea