Vacante

#carnavalul de la rio #destinatii romantice #buenos aires #rio de janeiro #venetia #carnavalul de la venetia

Trei destinatii perfecte pentru o vacanta de neuitat in luna februarie

Februarie este luna perfecta pentru a te bucura de o vacanta de vis alaturi de partenerul de cuplu. Poti opta pentru destinatii romantice sau, pentru a petrece clipe de neuitat la cele mai importante carnavaluri din lume. Iata care sunt destinatiile perfecte pentru luna februarie.

Venetia, Italia

Sursa foto: pixabay.com

In luna februarie, Venetia este scaldata de culoare si muzica. Pe langa faptul ca este destinatia perfecta pentru cuplurile de indragostiti, luna aceasta, peisajele sunt animate de celebrul Carnaval de la Vanetia, denumit si Carnevale. Stazile orasului sunt impanzite de oameni mascati, ce poarta zostume de epoca, iar seara poti participa la petreceri in sali somptuoase la baluri desprinse parca din basme. Daca tot ajungi in Venetia luna aceasta, asigura-te ca nu ratezi competitia de costume din Piazza San Marco sau defilarea gondolelor si barcilor frumos colorate pe Canalul Grande.

Sursa foto principala: dfiles.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea